Οι «ντόπες» του Μαρτίνς, η πλάκα με Γκιγιέρμε - Τουρέ και η εκτίμηση για 11άδα

Δημήτρης Τομαράς
Οι «ντόπες» του Μαρτίνς, η πλάκα με Γκιγιέρμε - Τουρέ και η εκτίμηση για 11άδα

bet365

Σούπερ κλίμα στην βραδινή προπόνηση του Ολυμπιακού στο Μιλάνο πριν την Μίλαν με τον Μαρτίνς να... φτιάχνει ψυχολογικά τους παίκτες του. Παραμένει η αίσθηση - εκτίμηση πως ο Τουρέ πάει για βασικός.
Ο Πορτογάλος προπονητής μίλησε για αρκετά λεπτά στους παίκτες του Ολυμπιακού με το κλίμα πάντως να είναι πολύ καλό και με... status συσπείρωσης για τα ματς με Μίλαν και ΑΕΚ. Έκανε πλάκα και με τον Γκιγιέρμε αλλά και τον Τουρέ και θέλησε να μεταφέρει τα... μηνύματά του. «Είναι ένα ματς που δεν πρέπει να το φοβηθούμε. Να μπούμε δυνατά στο γήπεδο, να παίξουμε έξυπνα αλλά και προσεκτικά και να διεκδικήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις ότι καλύτερο. Παίζουμε με έναν μεγάλο αντίπαλο και σε ένα ιστορικό γήπεδο, κάτι που αποτελεί μεγάλη ευκαιρία αλλά και κίνητρο για όλους μας», τόνιζε σχετικά ο Πέδρο Μαρτίνς.
Σχετικά με την 11άδα τις τελευταίες ώρες υπήρχε η εκτίμηση για Σα αντί Γιαννιώτη αλλά ακόμα... παίζεται. Δεξί μπακ ο Τοροσίδης και αριστερά ο Κούτρης. Για το κέντρο της άμυνας το προβάδισμα έχουν οι Μεριά - Παπέ Σισέ και όχι τόσο ο Μιράντα. Ο άξονας θα έχει τον Γκιγιέρμε και από εκεί και πέρα υπάρχει το ερωτηματικό υπό την έννοια πως ο Μαρτίνς θέλει ένα... μηχανάκι για εκεί. Υπό αυτό το πρίσμα ίσως να μην ξεκινήσει ο Νάτχο αλλά να παίξει ένας εκ των Ανδρούτσου - Καμαρά (σ.σ. πιθανώς ξανά ο Καμαρά). Για δεκάρι παραμένει η αίσθηση - εκτίμηση για βασικό και αρχηγό τον Τουρέ και ότι έχει τον πρώτο λόγο σε σχέση με Φορτούνη. Για το ένα άκρο ο Φετφατζίδης και για το άλλο ο Ναουέλ ή ο Ποντένσε. Για την κορυφή της επίθεσης ο Γκερέρο.
 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα