Κανένα γκολ, καμία δημιουργία και χωρίς την μπάλα στα πόδια

Αντώνης Σαούλης
Κανένα γκολ, καμία δημιουργία και χωρίς την μπάλα στα πόδια

bet365

Μετά από τρία παιχνίδια οι ελληνικές ομάδες δεν κατάφεραν να σκοράρουν στην Ευρώπη, δεν είχαν την κατοχή της μπάλας και έβλεπαν Αγιαξ, Τσέλσι και Μπέτις να κάνουν όσες πάσες θέλουν...

Μονακό – Νιμ με επιστροφή στοιχήματος*, ενισχυμένες αποδόσεις και ive alerts. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Λένε οι αριθμοί την αλήθεια στο ποδόσφαιρο; Σε πολύ μεγάλο βαθμό. Γιατί για παράδειγμα στο ματς του Ολυμπιακού με την Μπετις οι «ερυθρόλευκοι» είχαν τις καλύτερες φάσεις του αγώνα παρά το γεγονός ότι οι Ισπανοί κυριάρχησαν έχοντας την μπάλα στα πόδια. Ομως το κοντέρ στο τέλος της ευρωπαϊκής εβδομάδας γράφει μηδέν. Μηδέν σε ότι έχει να κάνει με το σκοράρισμα. Ενα σε οτι έχει να κάνει με την βαθμολογία. Δύο ήττες και μία ισοπαλία είναι ο απολογισμός των ελληνικών ομάδων όμως οι αριθμοί είναι αυτοί που σοκάρουν και στα τρία παιχνίδια.

Στο Αγιαξ-ΑΕΚ είχαμε:
18-4 τελικές
62-38 κατοχή μπάλας
553-218 εύστοχες πάσες

Στο ΠΑΟΚ-Τσέλσι είχαμε:
3-21 τελικές
34-66 κατοχή μπάλας
231-563 εύστοχες πάσες

Στο Ολυμπιακός-Μπέτις είχαμε:
9-12 τελικές
31-69 κατοχή μπάλας
190-686 εύστοχες πάσες

Ναι βρισκόμαστε στην αρχή των ευρωπαϊκών ομίλων. Ο ΠΑΟΚ έπαιξε με την ισχυρότερη στον όμιλό του αλλά είδε την ΜΠΑΤΕ να παίρνει διπλό στην Ουγγαρία. Η ΑΕΚ όχι μόνο έχασε στο Αμστερνταμ αλλά είδε και το σκορ να ξεφεύγει (3-0) κάτι που παίζει το ρόλο του σε όμιλο. Ο Ολυμπιακός είδε τους Ισπανούς να έχουν 92% στις πάσες (686 στις 744) και η Μίλαν όπως ήταν λογικό νίκησε μέσα στο Λουξεμβούργο.

Τελικά η απόσταση μας από την... Ευρώπη μεγαλώνει ή ήταν μια συγκυρία μιας δύσκολης ευρωπαϊκής εβδομάδας; Θα φανεί στις επόμενες αγωνιστικές.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα