Οι παίκτες του ΠΑΟΚ σε «ακτίνες»

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ σε «ακτίνες»

Γιώργος Ντυμένος
Οι παίκτες του ΠΑΟΚ σε «ακτίνες»

bet365

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» ηττήθηκε απόψε από την Τσέλσι και το gazzetta.gr...σκανάρει την απόδοση των ποδοσφαιριστών του
Ο ΠΑΟΚ γνώρισε απόψε την ήττα από την Τσέλσι με 1-0, σε ένα ματς όπου δεν ήταν καλός και είναι χαρακτηριστικό το εξής. Στο πρώτο ημίχρονο αν και η κατοχή έφτασε να είναι ακόμη και σε επίπεδα 82% υπέρ των λονδρέζων (έκλεισε στο 62%38%), ο «Δικέφαλος του Βορρά» υπέπεσε μόλις σε δύο φάουλ, παρότι ως επί το πλείστον δέχονταν πίεση και βρίσκονταν σε θέση άμυνας. Κάτι που αφορά όλους όσους έπαιξαν.
ΠΑΣΧΑΛΑΚΗΣ
Δεν ξεκίνησε καλά. Στο γκολ θα μπορούσε να αποσοβήσει το μοιραία και έπεσε λάθος, ενώ στα πρώτα λεπτά υπέπεσε σε λάθη, όπως εκείνο του 14'. Με την πάροδο του χρόνου πάντως βρήκε τα πατήματά του. Στο 38' «νίκησε» τον Πέδρο στο μεταξύ τους τετ α τετ, ενώ αντέδρασε σωστά και στο 78', στο σουτ του ίδιου παίκτη.
ΒΙΕΪΡΙΝΙΑ
Θα πρέπει να... ξεχάσει σύντομα την εμφάνισή του στο πρώτο ημίχρονο, κυρίως. Εχει το «ελαφρυντικό» πως έπαιξε στο δεξί άκρο της άμυνας που δεν είναι η θέση του, αλλά είχε πάρα πολλά προβλήματα. Στη φάση του γκολ δεν πρόλαβε να καλύψει τον Μπάρκλεϊ, ενώ στο 31' ένα σοβαρό του λάθος παραλίγο να φέρει και άλλο τέρμα για την Τσέλσι. Στο 62' ο Αλόνσο τον «άδειασε» μέσα στην περιοχή αλλά αστόχησε, ενώ δεν βοήθησε και επιθετικά.
ΧΑΤΣΕΡΙΝΙ
«Επεφτε» πάνω στον Μοράρα και ευτυχώς για εκείνον και τον ΠΑΟΚ ο Ισπανός φορ βρέθηκε σε κακή βραδιά ή ήταν άτυχος. Τον «έχασε» αρκετές φορές, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο όπου στο 10', στο 19' και το 31' δεν τον πρόλαβε, αλλά ο αντίπαλος στράικερ αστόχησε από πλεονεκτική θέση. Στο δεύτερο μισό βελτιώθηκε (απομάκρυνε δυο-τρεις κινδύνους), αλλά δεν βρέθηκε σε καλό φεγγάρι.
ΒΑΡΕΛΑ
Χωρίς να ξεχώρισε, ίσως ήταν ο καλύτερος της άμυνας του ΠΑΟΚ. «Εχασε» μεν και εκείνος φάσεις, αλλά και «κέρδισε» και έδωσε ότι είχε. Μάλιστα μέχρι το 80' είχε την μόνη τελική των Θεσσαλονικιών.
ΤΟΣΚΑ
Ντεμπουτάρισε και θα ήθελε να συνδυάσει αλλιώς την πρώτη του εμφάνιση με την φανέλα του ΠΑΟΚ. Στο πρώτο ημίχρονο «έχασε» πολλές φορές τη θέση του, άλλες δεν κάλυψε ενώ δεν πήρε και επιθετικές πρωτοβουλίες.
ΜΑΟΥΡΙΤΣΙΟ
Η εικόνα του, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, ήταν ίσως η χειρότερη στην εν Ελλάδι καριέρα του. Από έναν παίκτη όπως αυτός, υπάρχουν πολλές περισσότερες απαιτήσεις. Δεν βοήθησε και «χάθηκε» στον άξονα, χωρίς πάντως να υποπέσει σε κάποιο σοβαρό λάθος που στοίχισε.
ΒΕΡΝΜΠΛΟΥΜ
Το γκολ της Τσέλσι στο 7' ξεκινάει από δική του λάθος μεταβίβαση και αυτό φάνηκε να τον επηρεάζει. Ξέχωρα ότι μπορεί να είναι ακόμη ανέτοιμος. «Εχασε» τις περισσότερες «μονομαχίες» στον άξονα, στο 28' ο Μοράτα τον «άδειασε» μέσα στην περιοχή του Πασχαλάκη αλλά σούταρε άουτ από καλή θέση, ενώ στο 47' η Τσέσλι απώλεσε ακόμη μία μεγάλη ευκαιρία ύστερα από προσωπικό του λάθος. Αντιμετώπισε πολλά προβλήματα.
ΖΑΜΠΑ
Αγωνίστηκε για 82' στο δεξί «φτερό» και τουλάχιστον το «πάλεψε». Κυρίως μέχρι το 75' όπου ο ΠΑΟΚ βρίσκονταν σε δυσχερή θέση και πίσω από την μπάλα, ήταν ο μόνος που προσπάθησε να τον βγάλει μπροστά και να «προβληματίσει» την αντίπαλη άμυνα. Δεν το πέτυχε, αλλά το «πάλεψε».
ΣΑΚΧΟΦ
Βρέθηκε στον άξονα με τους Βέρνμπλουμ, Μαουρίτσιο ένα κλικ πίσω του. Ουσιαστικά ήταν ο 3ος κεντρικός χαφ σε 4-3-3 και ο οργανωτής σε 4-2-3-1, καθώς θέλησε να παίξει κοντά στον Πέλκα. Δεν βοήθησε, δεν κράτησε μπάλα και αντικαταστάθηκε στο 69'.
ΕΛ ΚΑΝΤΟΥΡΙ
Τον είδαμε σε τρεις διαφορετικές θέσεις, καθώς ξεκίνησε στα άκρα, μεταξύ του 63' και του 69' ήταν σε θέση φορ και ύστερα από την είσοδο του Πρίγιοβιτς έπαιξε «10αρι» πίσω από τον Σέρβο. Δεν βοήθησε, ούτε στο δημιουργικό, αλλά και ούτε στο ανασταλτικό σκέλος.
ΠΕΛΚΑΣ
Αγωνίστηκε στην κορυφή της επίθεσης του ΠΑΟΚ και ήταν απομονωμένος. Δεν τροφοδοτήθηκε, προσπάθησε να πρεσάρει ψηλά, αλλά η μπάλα δεν έφτανε σε αυτόν. Εκτελούσε τις στημένες μπάλες και αντικαταστάθηκε στο 63'.
ΟΥΑΡΝΤΑ
Πέρασε στο ματς στο 63' και μετά το 75' με 80' έδωσε μία Α πνοή στον ΠΑΟΚ.
ΠΡΙΓΙΟΒΙΤΣ
Μπήκε αλλαγή στο 69' και πέρασε στην κορυφή της επίθεσης. Στο 81' απείλησε τον αντίπαλο πορτιέρο με σέντρα-σουτ, που μπορεί να μην ήταν κάτι... extreme, αλλά τουλάχιστον τον ανάγκασε να επέμβει.
ΜΠΙΣΕΣΒΑΡ
Θα ακουστεί κάπως «τρελό», αλλά αν έπρεπε σώνει και καλά να αναδείξει κάποιος τον κορυφαίο του ΠΑΟΚ είναι αυτός, αν και πέρασε στο ματς μόλις στο 82'. Δεκτό πως εκείνη τη χρονική στιγμή στην Τσέλσι είχαν τον νου τους να κρατήσουν το «μηδέν» αφού το παιχνίδι έφτανε στο τέλος του, αλλά προσπάθησε να πιέσει από το αριστερό άκρο και είχε την καλή στιγμή του 85'.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα