Φορτούνης: «Νταμπλ και να περάσουμε τον όμιλο, με τον Λάζαρο τα πάμε πολύ καλά»!

Gazzetta team
Φορτούνης: «Νταμπλ και να περάσουμε τον όμιλο, με τον Λάζαρο τα πάμε πολύ καλά»!

bet365

Ο Κώστας Φορτούνης στις δηλώσεις του στο match programme στο Ολυμπιακός - Μπέτις στάθηκε στους στόχους των Πειραιωτών για την φετινή περίοδο. Τι είπε για Λάζαρο.
Ο Φορτούνης είπε μεταξύ άλλων:
Για τους στόχους του Ολυμπιακού: «Το πρωτάθλημα, κατά πρώτον. Πέρσι δεν ήμασταν πρώτοι, πράγμα που δεν αρμόζει στον Ολυμπιακό. Πρέπει, λοιπόν, θέλουμε να πω πιο σωστά, να βγούμε και πάλι πρώτοι. Αυτή είναι η θέση που αξίζει στον Ολυμπιακό, αυτή κυνηγάμε από την 1η αγωνιστική. Το Κύπελλο, κατά δεύτερον. Ο Ολυμπιακός πρέπει πάντα να πηγαίνει για το νταμπλ. Αυτό θα κάνουμε και φέτος. Ερχόμαστε, τώρα στις ευρωπαϊκές μας υποχρεώσεις, οι οποίες αρχίζουν σήμερα. Θέλουμε να περάσουμε τον όμιλο, να συνεχίσουμε και στην επόμενη φάση και να πάμε όσο πιο μακριά γίνεται».
Για τον κόσμο: «Φανταστικός, όπως πάντα. Μας στηρίζει, μας χειροκροτεί, στη στραβή δεν γιουχάρει, είναι στο πλευρό μας και δείχνει τη στήριξή του, με χειροκρότημα, με τραγούδι. Είναι δεδομένο ότι θα έρθουν στιγμές που μπορεί η ομάδα να μην είναι τόσο καλή, που να μην καταφέρνουμε να αποδώσουμε όπως επιθυμούμε, αλλά πρέπει ο κόσμος να είναι εκεί και να μας ωθεί προς τα εμπρός. Όπως το έκανε, για παράδειγμα, στο ματς με τη Μπέρνλι. Η αντίδραση του κόσμου έπαιξε τεράστιο ρόλο για να πάμε το ματς στο 3-1 και να φτάσουμε στη νίκη-μισή πρόκριση!».
Για την σχέση του με τον Λάζαρο: «Ναι τα πάμε πολύ καλά! Όλα τα παιδιά μέσα στην ομάδα έχουμε πολύ καλή σχέση και είμαστε ένα. Με τον Λάζαρο έχω πολύ καλή σχέση, πολύ καλή επαφή. Και μέσα στο γήπεδο και εκτός αυτού. Με βοηθάει και τον βοηθάω και έτσι πηγαίνουμε και οι δυο μπροστά».
Για το κλίμα στα αποδυτήρια: «Παίζει τεράστιο ρόλο, όχι απλώς μεγάλο. Κι εμείς που είμαστε κάποια παιδιά πιο παλιά στην ομάδα, οφείλουμε να δείχνουμε και στους νεότερους παίκτες το δρόμο προς τα καλά, ενωμένα και ήρεμα αποδυτήρια. Δεν γίνεται να παίζουμε πάντοτε όλοι, οπότε πρέπει όλα τα παιδιά να έχουμε την υπομονή να παίρνουμε τις ευκαιρίες μας. Το ρόστερ είναι τόσο πλούσιο που δεν γίνεται να παίζουμε όλοι μαζί. Ο προπονητής μας ξέρει και θα κάνει το καλύτερο».
 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα