Τα εναπομείναντα εισιτήρια του Μίλαν - Ολυμπιακός

Τα εναπομείναντα εισιτήρια του Μίλαν - Ολυμπιακός

Τα εναπομείναντα εισιτήρια του Μίλαν - Ολυμπιακός

Από την ΠΑΕ Ολυμπιακός υπήρξε νεότερη ενημέρωση προς τους φιλάθλους της ομάδας, που θα ταξιδέψουν στο Μιλάνο για την αναμέτρηση του Europa League με αντίπαλο την ομάδα της Μίλαν.

Η σχετική ανακοίνωση:
 
H ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, για τον αγώνα της 2ης Αγωνιστικής του UEFA EUROPA LEAGUE μεταξύ των ομάδων MILAN - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, που θα διεξαχθεί στο "STADIO G.MEAZZA – SAN SIRO" την Πέμπτη 04/10/2018 στις 18:55 (τοπική ώρα), ενημερώνει τους φίλους της ομάδας για τα εξής:
 
Τα εναπομείναντα εισιτήρια του αγώνα θα διατεθούν την Παρασκευή 21/09 (10:00 – 18:00), από το εκδοτήριο που βρίσκεται έξω από την θύρα 25.
 
Κάθε φίλαθλος για να προμηθευτεί εισιτήριο πρέπει να επιδείξει το Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας ή Διαβατήριο και την κάρτα φιλάθλου του Ερασιτέχνη ΟΣΦΠ.
 
Για τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας VVIP, η διάθεση θα γίνεται από τα γραφεία των Εισιτηρίων Διαρκείας (είσοδος VIP) στο Γήπεδο ΚΑΡΑΪΣΚΑΚH, με τις ανωτέρω ώρες λειτουργίας.
 
Σημειώνουμε ότι σε κάθε εισιτήριο θα αναγράφεται όνομα και επώνυμο με ανεξίτηλο μελάνι, καθώς θα υπάρξει σχετικός έλεγχος (ταυτοποίηση) από την ιταλική αστυνομία κατά την είσοδο των φιλάθλων στο γήπεδο.
 
Δεν θα επιτραπεί η είσοδος στο γήπεδο από την ιταλική αστυνομία σε όσους μεταβιβάσουν ή διορθώσουν το εισιτήριο τους. Η τιμή των εισιτηρίων είναι 25€. 

Best of internet