Γκερέρο, ο... Δήμιος της Μπέτις! (vids)

Δημήτρης Τομαράς
Γκερέρο, ο... Δήμιος της Μπέτις! (vids)

bet365

Ο φορ του Ολυμπιακού, Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο, τα τελευταία χρόνια έχει... λαβώσει την Μπέτις σε τουλάχιστον δύο παιχνίδια που την έχει αντιμετωπίσει έχοντας ασίστ και γκολ. Δείτε το θέμα στο Gazzetta.gr.
Η αρχή είχε γίνει το 2015 στο 3-0 της Χιχόν στην έδρα της Μπέτις. Σε εκείνο το ματς ο Γκερέρο είχε κάνει το 0-1 για την Σπόρτινγκ Χιχόν. Την σεζόν 2016-2017 ήταν βασικός στο 4-0 της Λεγανές με την Μπέτις.
Την αμέσως επόμενη αγωνιστική περίοδο ο Γκερέρο ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στο Λεγανές - Μπέτις 3-2 με δύο ασίστ. Ήταν μάλιστα το τελευταίο του ματς με τα χρώματα της ομάδας του Σιόβα. Σε δύο αναμετρήσεις ο επιθετικός του Ολυμπιακού λοιπόν είχε κατά της Μπέτις ένα γκολ και δύο ασίστ ενώ σε δύο περιπτώσεις από το 2015 και μετά έχει πάρει μεγάλες νίκες σε βάρος της. Στην Χιχόν ο Γκερέρο είχε 94 ματς με 16 γκολ και 6 ασίστ και στην Λεγανές 9 τέρματα και 4 ασίστ σε 55 αγώνες. Δείτε στην Gallery πλάνα και γκολ από τα ματς αυτά όπου έπαιζε ο 28χρονος Ισπανός φορ του Ολυμπιακού, που αναμένεται να είναι βασικός απόψε.
 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα