Συνάντησε και έδωσε τιμητική πλακέτα στον Μπάρτρα το ελληνικό κλαμπ φίλων της Ντόρτμουντ

Gazzetta team
Συνάντησε και έδωσε τιμητική πλακέτα στον Μπάρτρα το ελληνικό κλαμπ φίλων της Ντόρτμουντ

bet365

Αντιπροσωπεία του Borussia Dortmund Hellenic Supporters Club εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία της παρουσίας της Μπέτις στην Αθήνα και επισκέφθηκε το ξενοδοχείο της ομάδας για να συναντήσει τον πρώην άσο των Βεστφαλών, Μαρκ Μπάρτρα, στον οποίο απένειμε και τιμητική πλακέτα.

ΠΑΟΚ - Τσέλσι! Με υψηλές αποδόσεις και πολλά ειδικά στοιχήματα! (21+)

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου:

H ιδέα ήταν του προέδρου του κλαμπ, Αλέξανδρου Μανιού… Μου έστειλε ένα sms λέγοντας: “Σκέφτομαι να ετοιμάσουμε μια τιμητική πλακέτα για να βραβεύσουμε τον Marc Bartra τώρα που έρχεται με τη Betis για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό. Τι λες; Μπορούμε;” για να του απαντήσω: “Εννοείται πως μπορούμε, προχώρα τις διαδικασίες και ξεκινάμε την επικοινωνία με τους Ισπανούς για να ρυθμιστεί η βράβευση”. Όπως και έγινε…

Οι άνθρωποι του Σεβιγιάνικου συλλόγου ήταν εξαιρετικά συνεργάσιμοι και η βράβευση του Marc Bartra από το Borussia Dortmund Hellenic Supporters Club ορίστηκε για το μεσημέρι της Τετάρτης στο ξενοδοχείο όπου διέμενε η αποστολή της Betis. Μαζί με τον Οδυσσέα Μίχα και τον Γιώργο Παπαγεωργίου, δύο ενεργά μέλη του κλαμπ περιμέναμε τον Ισπανό πρώην παίκτη της Borussia για να του δώσουμε την πλακέτα που είχε ετοιμάσει ο Αλέξανδρος Μανιός και φυσικά να τον ντύσουμε και πάλι στα “κιτρινόμαυρα”. Έστω και για μερικά λεπτά.
Ο Marc φωτογραφήθηκε με τον καθένα μας ξεχωριστά, αλλά και όλους μαζί έχοντας φορέσει φυσικά την “κιτρινόμαυρη” μπλούζα του Borussia Dortmund Hellenic Supporters Club.
Ήταν ιδιαίτερα τιμητικό και για μένα προσωπικά να βραβεύσω για λογαριασμό του κλαμπ έναν ποδοσφαιριστή που μέσα σε ένα χρόνο κατάφερε να ζήσει τόσα πολλά με την ομάδα και να μην ξεχνάμε πως κυριολεκτικά για μερικά εκατόστα απέφυγε τον θάνατο στην βομβιστική επίθεση στο λεωφορείο της ομάδας πριν τον αγώνα με τη Monaco το 2017. Γι’ αυτό άλλωστε και παρά το σχετικά σύντομο πέρασμα του από τη Βεστφαλία, λατρεύεται σαν ήρωας στο Dortmund.
“Σ’ ευχαριστούμε αρχικά που μας δέχθηκες και εν συνεχεία για τα όσα πρόσφερες στην Borussia τον ένα χρόνο που αγωνίστηκες. Σύντομο διάστημα, αλλά είσαι κομμάτι αυτού του συλλόγου. Οι φίλοι της Borussia στην Ελλάδα θέλαμε να σε βραβεύσουμε για τα όσα πρόσφερες στην ομάδα” ήταν κάποια από τα λόγια που του είπα με τον Bartra μόνιμα χαμογελαστό και ευδιάθετο να νιώθει μεν έκπληκτος για αυτή την ενέργεια, όμως το απολάμβανε απόλυτα. Μάλιστα, κοίταζε την τιμητική πλακέτα που ήταν γραμμένη στα αγγλικά και στη συνέχεια την μετέφραζε στους ανθρώπους του γραφείου τύπου της Betis.
Ο Bartra δέχθηκε τα δώρα του Club, το κασκόλ και τη μπλούζα και παρουσία των Ισπανών που απαρτίζουν το δημοσιογραφικό τιμ και φρόντισαν να τραβήξουν τη βράβευση για το κανάλι τους, αλλά και τα κοινωνικά μέσα δικτύωσής τους, μας ευχαρίστησε για το βραβείο και ευχήθηκε τα καλύτερα για το κλαμπ, ενώ μας αποκάλυψε ότι δέθηκε πάρα πολύ με τη Borussia.
Εμείς με τη σειρά μας τον ευχαριστούμε για την τιμή που μας έκανε αρχικά να μας δεχθεί και εν συνεχεία να φωτογραφηθεί με τη μπλούζα της λέσχης μας. Gracias, Marc!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα