Ενδεκάδα... μυστήριο ο Σετιέν, ψάχνονται οι Ισπανοί!

Δημήτρης Τομαράς
Ενδεκάδα... μυστήριο ο Σετιέν, ψάχνονται οι Ισπανοί!

bet365

Τα ισπανικά media τα... χρειάστηκαν με τις εκτιμήσεις για την 11άδα του Κίκε Σετιέν καθώς περιμένουν αλλαγές στην Μπέτις αλλά δεν είναι καθόλου σίγουροι για το ποιές θα είναι αυτές στο ματς με τον Ολυμπιακό.
Μία προσέγγιση 11άδας για την Μπέτις σχετικά με το ματς με τον Ολυμπιακό είναι με Λόπεθ τέρμα, Μαντί, Μπαρτά και Σίντνεϊ τριάδα άμυνας, Μπαραγάν και Ζούνιορ τα δυο μπακ - χαφ, Κουαδράδο και Λο Σέλσο στον άξονα και τριάδα στην επίθεση με Χοακίν, Λορέν Μορόν και Μπουντεμπούζ.
Υπάρχει όμως και δεύτερη εκτίμηση καθώς οι Ισπανοί δεν είναι καθόλου σίγουροι για το τι θα κάνει ο Σετιέν. Κάποιοι μιλούν και για 11άδα... μυστήριο! Μία άλλη προσέγγιση με σχήμα 3-4-2-1 είναι με τέρμα Γιοέλ, τριάδα άμυνας με Μαντί, Μπαρτρά και Σίντνεϊ, τέσσερις στο κέντρο οι Μπαραγάν - Χάβι Γκαρθία - Λο Σέλσο - Ζούνιορ και πίσω από τον επιθετικό Σέρχιο Λεόν οι Χοακίν και Τέγιο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα