Οι δοκιμές με Μεριά και Νάτχο και η σιγουριά του Ομάρ

Δημήτρης Τομαράς
Οι δοκιμές με Μεριά και Νάτχο και η σιγουριά του Ομάρ

bet365

Ο Πέδρο Μαρτίνς στις βασικές του δοκιμές είχε Μεριά και Νάτχο ενώ ο Ομάρ ξεκαθάρισε στον Πορτογάλο πως θα είναι έτοιμος να αγωνιστεί με Μπέτις.

Στις δοκιμές των βασικών ο Μαρτίνς είχε τον Μεριά αντί του Μιράντα και τον Νάτχο δίπλα στον Καμαρά. Κάποια στιγμή είχε και τον Φετφατζίδη στα άκρα και τον Χασάν στην επίθεση.

Η αίσθηση που υπάρχει είναι πως θα γίνουν δύο με τρεις αλλαγές στο αρχικό σχήμα. Οι επικρατέστερες και βάση δοκιμών της Τετάρτης είναι των Μεριά και Νάτχο. Πάντως και ο Γκιγιέρμε είχε τις πιθανότητές του. Ο Ομάρ από μέρους του πάντως ξεκαθάρισε προς τον Μαρτίνς πως είναι σίγουρος ότι θα μπορέσει να παίξει. Σε διαφορετική περίπτωση υπάρχει ο Τοροσίδης. Άρα ένα πιθανό σχήμα είναι: Γιαννιώτης - Ομάρ ή Τοροσίδης, Μεριά, Βούκοβιτς, Τσιμίκας - Καμαρά, Νάτχο - Λάζαρος, Φορτούνης και Ποντένσε - Γκερέρο. Γενικά η εκτίμηση είναι για δύο με τρεις το πολύ αλλαγές.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα