Εμειναν με την όρεξη οι «φαν» της Τσέλσι (pics)

Gazzetta team
Εμειναν με την όρεξη οι «φαν» της Τσέλσι (pics)

bet365

Δρακόντεια ήταν τα μέτρα ασφαλείας στην προπόνηση της Τσέλσι, με την αστυνομία να μην επιτρέπει σε πολλούς φίλους της ομάδας να προσεγγίσουν και να δουν από κοντά τα ινδάλματά τους.

Αρκετοί φίλοι της Τσέλσι βρέθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης (19/9) στο αθλητικό κέντρο της Σουρωτής στη Θεσσαλονίκη, όπου πραγματοποιήθηκε η τελευταία προπόνηση της αγγλικής ομάδας πριν από τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Η αστυνομία και οι άνδρες ιδιωτικής ασφάλειας δεν επέτρεψαν στους περίπου 60-70 φίλους της Τσέλσι να προσεγγίσουν το γήπεδο, όπου ο Μαουρίσιο Σάρι και οι ποδοσφαιριστές του πραγματοποίησαν την προπόνηση, η οποία άργησε να ξεκινήσει για 15 λεπτά, λόγω της καθυστερημένης άφιξης της αποστολής από το ξενοδοχείο, όπου είχε μεταβεί με τον ερχομό της στη Θεσσαλονίκη.

Μικρά παιδιά και νεαροί φίλοι της Τσέλσι ντυμένοι με φανέλες της ομάδας επιχείρησαν να πλησιάσουν στο χώρο της προπόνησης, αλλά έμειναν με την όρεξη.

Μάλιστα το ίδιο δρακόντεια είναι τα μέτρα ασφαλείας και στο ξενοδοχείο, όπου έχει καταλύσει η αποστολή των «μπλε».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα