Μαρτίνς: «Δεν περίμενα να τα πάμε τόσο καλά από τόσο νωρίς»

Μαρτίνς: «Δεν περίμενα να τα πάμε τόσο καλά από τόσο νωρίς»

Gazzetta team
Μαρτίνς: «Δεν περίμενα να τα πάμε τόσο καλά από τόσο νωρίς»

bet365

Ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε για την αλλαγή στην ομάδα, για στήριξη από τη διοίκηση ενώ δεν έκρυψε την ευχάριστη έκπληξή του με την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας.

Νέο παιχνίδι στα φρουτάκια! Το «Rise of Olympus» προσγειώθηκε στην Sportingbet.gr!

Οι δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της UEFA:

Για τις πρώτες μέρες του στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό: «Είμαι πολύ καλά. Έχω μία πολύ καλή ομάδα, η οποία στηρίζεται από την πρώτη στιγμή, αυτό είναι κάτι σημαντικό που πρέπει να το αναφέρουμε. Ήταν δύσκολο γιατί ο Ολυμπιακός είναι ένας σύλλογος που έχει κερδίσει πολλά πράγματα στην Ελλάδα κι όταν δεν είσαι πρωταθλητής, η σεζόν σου αφήνει άσχημα πράγματα. Υπήρξε μία πολύ μεγάλη αλλαγή, αλλά έγινε από ικανούς ανθρώπους. Θέλουμε να αφήσουμε πίσω το παρελθόν και να ανοίξουμε έναν νέο κύκλο. Να οικοδομήσουμε μία πολύ ισχυρή ομάδα κι έχουμε μία τεράστια φιλοδοξία για να κερδίσουμε τίτλους. Η βασική μας προτεραιότητα είναι το πρωτάθλημα. Θέλουμε να ανακτήσουμε αυτό που χάσαμε και να προσπαθήσουμε να κάνουμε κάτι διαφορετική στο Europa League».

Για το αν εξεπλάγη από το ξεκίνημα του Ολυμπιακού στη σεζόν: «Πιστεύω ακράδαντα στην ομάδα, αλλά πραγματικά δεν περίμενα ότι θα τα πηγαίναμε τόσο καλά από τόσο νωρίς, επειδή πολλοί παίκτες προέρχονται από διαφορετικά πρωταθλήματα. Ο Ποντένσε ήρθε από την Πορτογαλία κι όλοι γνωρίζουν την ποιότητα και τις δυνατότητές του. Ο Γκερέρο από την ΙΣπανία, ο Μιράντα από την Αγγλία, ο Μεριά από την Αφρική, ο Καμαρά από τη Γαλλία».

Θέλαμε επίσης να βάλουμε περισσότερους Έλληνες παίκτες στην ομάδα γιατί είχαμε λίγους. Φέρμαε τον Τοροσίδη, τον Φετφατζίδη, τον Μπουχαλάκη. Ο Χριστοδουλόπουλος είναι Έλληνας διεθνής και διαθέτει πολύ μεγάλη εμπειρία. Φέραμε πίσω τον Τσιμίκα, παίκτης που ξεκίνησε από την ακαδημία μας και είχε μία εξαιρετική πορεία. Φροντίσαμε να ενισχύσουμε την ομάδα με ανθρώπους που γνωρίζουν την ελληνική πραγματικότητα και τη φιλοσοφία του Ολυμπιακού, εκτός από την ποιότητά τους. Όλοι τους επιλέχτηκαν προσεκτικά. Θέλαμε μία ομάδα πολεμιστών, εργατικών και φιλόδοξων παικτών».

Για το αν υπάρχουν παίκτες που τον εξέπληξαν περισσότερο: «Ίσως η μεγαλύτερη αποκάλυψη να ήταν ο Καμαρά, με τον τρόπο που έχει εξελιχθεί τα τελευταία χρόνια. Είναι φανταστικό».

Για το τι μπορούν να δώσουν οι Ζοσέ Σα και Γιάγια Τουρέ που αποκτήθηκαν τελευταίοι: Εκτός από την ποιότητά του, η άφιξη του Σα έχει να κάνει με το γεγονός ότι θέλουμε δύο παίκτες να ανταγωνίζονται στο γήπεδο για κάθε θέση και είναι σημαντικό ο Γιαννιώτης να έχει μεγαλύτερο ανταγωνισμό στο τέρμα. Ο Γιάγια είναι ένας διαφορετικός παίκτης, γνωρίζει τον Ολυμπιακό και μπορεί να δώσει πολλά στην ομάδα με το κίνητρό του.

Η ανάλυσή του για τον 6ο όμιλο όπου βρίσκεται ο Ολυμπιακός: «Παρ' όλο που δεν περνάει την καλύτερη φάση της, η Μίλαν είναι ένας μεγάλος σύλλογος, παγκόσμιας εμβέλειας. Η Μπέτις έκανε μία εξαιρετική σεζόν κι ενισχύθηκε αρκετά, συμπεριλαμβανομένου του Καρβάλιο. Έκανε μία τεράστια επένδυση κι έχει πολλή ποιότητα. Η Ντούντελανζ είναι άγνωστη και σε θεωρητικό επίπεδο η λιγότερο ισχυρή. Λόγω ιστορίας κι εμπειρίας, η Μίλαν είναι κάπως φαβορί, αλλά νομίζω ότι η κατάσταση θα είναι ισορροπημένη».

Όσο για τα πλεονεκτήματα της Μπέτις και τον Ολυμπιακό που θα δούμε την Πέμπτη:Η Μπέτις δεν ξεκίνησε καλά τη σεζόν και είχε πολλές αλλαγές, αλλά σημείωσε σημαντική βελτίωση στην ποιότητα των παικτών της. Παίζει με τρεις στην άμυνα κι έχει βελτιώσει σημαντικά αυτόν τον τομέα. Της αρέσει να κρατάει πολύ τη μπάλα και θα μας δημιουργήσει πολλές δυσκολίες γιατί κι εμείς συνηθίζουμε να το κάνουμε στην Ελλάδα, αλλά η φιλοσοφία μας δεν θα αλλάξει, παρότι το παιχνίδι έχει ιδιαιτερότητες. Η στρατηγική μπορεί να είναι διαφορετική, όμως δεν θα αλλάξουμε σημαντικά πράγματα στο παιχνίδι μας. Γνωρίζουμε πόσο δύσκολο είναι, αλλά έχουμε κι εμείς τα όπλα μας και είμαστε δυνατοί στο γήπεδό μας. Δεν είναι εύκολο να παίζεις στο "Καραϊσκάκη", όπου το κοινό μας βοηθάει συχνά για να φτάσουμε στη νίκη».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα