Χωρίς Καρέλη-Άκπομ αλλά με Πρίγιοβιτς!

Gazzetta team
Χωρίς Καρέλη-Άκπομ αλλά με Πρίγιοβιτς!

bet365

Με εκπλήξεις η αποστολή του ΠΑΟΚ, με τον Ράζβαν Λουτσέσκου να αφήνει εκτός για το ματς με την Τσέλσι τους Άκπομ και Καρέλη, ενώ κανονικά είναι ο Πρίγιοβιτς.

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον μεγάλο αγώνα με την Τσέλσι το βράδυ της Πέμπτης (20:00, 20/9) στην Τούμπα με τον Ράζβαν Λουτσέσκου να ανακοινώνει την αποστολή η οποία δεν έχει τους Άκπομ και Καρέλη.

Αντίθετα, κανονικά βρίσκεται ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, ο οποίος ξεπέρασε πλήρως την θλάση που τον ταλαιπωρούσε με τον Σέρβο φορ να αποτελεί την μοναδική επιθετική λύση για το ματς με τους «μπλε». Στα της προπόνησης το πρόγραμμα ήταν αφιερωμένο στην τακτική προσέγγιση της αναμέτρησης κόντρα στους Λονδρέζους μέσα από διάφορες ασκήσεις και μίνι δίτερμα, ενώ εξάσκηση έγινε και στις στημένες φάσεις.

Αναλυτικά οι επιλογές του Ρουμάνου τεχνικού: Πασχαλάκης , Ρέι , Τόσκα , Βιεϊρίνια , Βαρέλα , Κρέσπο , Χατσερίδης , Σάκχοφ , Βέρνμπλουμ , Μαουρίσιο , Κάνιας , Μπίσεσβαρ , Πέλκας , Ελ Καντουρί , Ζαμπά , Λημνιός , Ουάρντα , Πρίγιοβιτς .

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα