Σάχοφ: «Απόλαυση να παίζεις τέτοια παιχνίδια»

Σταύρος Σουντουλίδης
Σάχοφ: «Απόλαυση να παίζεις τέτοια παιχνίδια»

bet365

Ο Εβγέν Σάχοφ θεωρεί ότι ο ΠΑΟΚ είναι έτοιμος για το πρώτο παιχνίδι των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ κόντρα στην Τσέλσι, εκεί όπου εστιάζει όλη την προσοχή και το ενδιαφέρον του.

0% Γκανιότα* & Συναρπαστικά Ειδικά Στοιχήματα στη Novibet * Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» σε επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξη''.

Ο Ουκρανός μέσος του «Δικεφάλου» στη σημερινή συνέντευξη Τύπου υποστήριξε ότι όλοι οι παίκτες του ΠΑΟΚ «είμαστε προετοιμασμένοι για όλα» και όπως τόνισε «θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό, για να ξεκινήσουμε με ένα θετικό αποτέλεσμα».

Πιο αναλυτικά ο Εβγέν Σάχοφ είπε στην συνέντευξη Τύπου πριν από τον αγώνα με την Τσέλσι:

Για το συναίσθημα που έχει και το πως μπαίνει ο ΠΑΟΚ στη διοργάνωση του Europa League:

«Θέλουμε να κάνουμε μία μεγάλη προσπάθεια και σε αυτή τη διοργάνωση και το επόμενο βήμα, θα είναι να περάσουμε και τη φάση των ομίλων».

Για το πως περιμένει την Τσέλσι:

«Εμείς είμαστε συγκεντρωμένοι στο δικό μας παιχνίδι και είμαστε έτοιμοι για αυτό. Έχουμε το δικό μας πλάνο. Η Τσέλσι έχει τεράστια ποιότητα, αλλά κι εμείς θα ακολουθήσουμε το πλάνο μας, ώστε να δείξουμε ότι είμαστε μία ομάδα που αξίζει να βρίσκεται εδώ».

Για το πρόγραμμα και τις δυσκολίες που υπάρχουν:

«Το περιμέναμε είναι μία μεγάλη απόλαυση να παίζεις τέτοια παιχνίδια. Είμαστε προετοιμασμένοι για αυτή τη σειρά αγώνων».

Για τον στόχο του Europa League, σε συνδυασμό με το πρωτάθλημα:

«Αυτό που έχουμε σαν πρωταρχικό στόχο, είναι να προετοιμαζόμαστε κάθε φορά για το επόμενο παιχνίδι. Αυτό μας ενδιαφέρει και τώρα και μετά θα δούμε τα επόμενα παιχνίδια».

Για το αν θεωρεί πως μέσα από το ροτέισον θα δοθούν ευκαιρίες σε όλους τους παίκτες:

«Σε όλες τις θέσεις υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός. Το σημαντικό είναι να αρπάζεις από τα μαλλιά κάθε ευκαιρία και να δείχνεις ότι αξίζεις να παίζεις».

Για το αποτέλεσμα που θα θεωρήσει αύριο καλό:

«Ο τρόπος παιχνιδιού μας είναι ένας. Δεν θα περιοριστούμε σε ένα τρόπο στην άμυνα. Εμείς θα κάνουμε το παιχνίδι μας, θα ακολουθήσουμε το πλάνο μας και θα τα δώσουμε όλα για τη νίκη».

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα