Λουτσέσκου: «Η Τσέλσι είναι μια από τις καλύτερες ομάδες στον κόσμο»! (vid)

Λουτσέσκου: «Η Τσέλσι είναι μια από τις καλύτερες ομάδες στον κόσμο»! (vid)

Σταύρος Σουντουλίδης
Λουτσέσκου: «Η Τσέλσι είναι μια από τις καλύτερες ομάδες στον κόσμο»! (vid)

bet365

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δε δίστασε να χαρακτηρίσει την Τσέλσι «ομάδα παγκοσμίου επιπέδου» και όπως ξεκαθάρισε στη σημερινή συνέντευξη Τύπου, ο ΠΑΟΚ θα μπει στο γήπεδο για να πάρει το καλύτερο αποτέλεσμα.

Ο Ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚ άκουσε όλων των ειδών τις ερωτήσεις κατά τη διάρκεια της σημερινής συνέντευξης Τύπου. Ρωτήθηκε για την Τσέλσι, για την ΑΕΚ, για το πρόγραμμα, για τον Πρίγιοβιτς, για το ροτέισον, για την πιθανή ενδεκάδα, αλλά όπως έξυπνα απάντησε «Ο στόχος μας είναι ένας: να είμαστε έτοιμοι για το επόμενο παιχνίδι».

Σύμφωνα με τον Ραζβάν Λουτσέσκου «η Τσέλσι είναι μια από τις καλύτερες ομάδες στον κόσμο» και όπως παραδέχθηκε στον αγώνα με τους «μπλε» αυτό που πρέπει να κάνουν οι παίκτες του είναι «να εκμεταλλευτούμε τις στιγμές».

Όπως εξήγησε, «θα ήθελα να έχουμε 80% κατοχή, αλλά και στην Τσέλσι αρέσει και έχει την κατοχή της μπάλας στα παιχνίδια της, που φτάνει στο 78-79%, άρα το να κυριαρχήσουμε δεν ξέρουμε πόσο εφικτό θα είναι κατά τη διάρκεια του στον αγώνα», ενώ τόνισε την ανάγκη «να μη δίνουμε την κατοχή της μπάλας στους αντιπάλους, να μην αφήσουμε την Τσέλσι να κυριαρχήσει και να μας κάνει να τρέχουμε», γιατί όπως είπε «και με την Μπενφίκα θέλαμε να πρεσάρουμε ψηλά, να μην αφήσουμε τον αντίπαλο να μας πιέσει, αλλά η ποιότητα του αντιπάλου ξεπερνάει αυτά τα εμπόδια».

Ο ΠΑΟΚ έχει μπροστά του ένα σερί πολύ δύσκολων και απαιτητικών αγώνων, αλλά ο Ρουμάνος τεχνικός ξεκαθάρισε ότι «το μυαλό μας είναι στο πρώτο που έχουμε μπροστά μας», πιστεύοντας ότι το ρόστερ της ομάδας θα καταφέρει να ανταποκριθεί. «Έχουμε 21 παίκτες διαθέσιμους, χωρίς τους τερματοφύλακες, δεν έχουμε τραυματίες, όλοι είναι έτοιμοι για να αγωνιστούν. Η πίεση μπορεί να μας δώσει εμπειρία για την συνέχεια».

Αναλύοντας τους λονδρέζους ο Λουτσέσκου στάθηκε περισσότερο στην ανάγκη να «να προσαρμοστούμε σε κάθε στιγμή», γιατί μπροστά του ο ΠΑΟΚ θα έχει «μια ομάδα με οργάνωση, με ποιοτικούς παίκτες, που ανά πάσα στιγμή μπορούν να κάνουν το κάτι παραπάνω στο γήπεδο. Τέτοιες καταστάσεις μας κάνει να προσαρμοζόμαστε στις απαιτήσεις και τις ανάγκες».

Σε νέα ερώτηση για το πρόγραμμα και τους στόχους ο 49χρονος τεχνικός έδωσε την ίδια πάνω-κάτω απάντηση: «Εστιάζουμε στο επόμενο παιχνίδι. Αυτός είναι ο στόχος. Όχι η ΑΕΚ ή τα επόμενα παιχνίδια. Μπορούμε να πάμε μέχρι τη διακοπή και το παιχνίδι με τον Απόλλωνα, που για μένα είναι το ίδιο κρίσιμο, γιατί πρέπει να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Σ’ ότι αφορά τον Πρίγιοβιτς «έχει επιστρέψει και είναι κανονικά στο γκρουπ», ενώ χαρακτήρισε την Τσέλσι φαβορί του ομίλου και ήδη περασμένη στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ!

«Σ’ αυτό το επίπεδο όλοι θέλουν να κερδίσουμε από τέτοια ματς όπως αυτό με την Τσέλσι, που μπορεί να θεωρηθεί ήδη περασμένη στην επόμενη φάση. Εμείς θα παλέψουμε με τις άλλες δύο ομάδες για τη δεύτερη θέση. Να μπούμε και να τα δώσουμε όλα για τη νίκη. Χωρίς να έχει σημασία αν θα κάνει αλλαγές ή όχι η Τσέλσι είναι το φαβορί».

Σάχοφ: «Απόλαυση να παίζεις τέτοια παιχνίδια»

Ο Εβγέν Σάχοφ θεωρεί ότι ο ΠΑΟΚ είναι έτοιμος για το πρώτο παιχνίδι των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ κόντρα στην Τσέλσι, εκεί όπου εστιάζει όλη την προσοχή και το ενδιαφέρον του.

Ο Ουκρανός μέσος του «Δικεφάλου» στη σημερινή συνέντευξη Τύπου υποστήριξε ότι όλοι οι παίκτες του ΠΑΟΚ «είμαστε προετοιμασμένοι για όλα» και όπως τόνισε «θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό, για να ξεκινήσουμε με ένα θετικό αποτέλεσμα».

Δείτε το βίντεο από την συνέντευξη Τύπου της Τούμπας:

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα