Κρούσματα απάτης με εκδρομές στο Λονδίνο για το Τσέλσι-ΠΑΟΚ

Κρούσματα απάτης με εκδρομές στο Λονδίνο για το Τσέλσι-ΠΑΟΚ

Σταύρος Σουντουλίδης
Κρούσματα απάτης με εκδρομές στο Λονδίνο για το Τσέλσι-ΠΑΟΚ

bet365

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναγκάστηκε να προβεί σε επίσημη τοποθέτηση, μέσω ανακοίνωσής της, αναφορικά με κρούσματα διοργάνωσης εκδρομών για το Λονδίνο ενόψει του αγώνα με την Τσέλσι.

Πολλές «περίεργες» κινήσεις και κρούσματα τυχοδιωκτισμού παρατηρήθηκαν το τελευταίο χρονικό διάστημα αναφορικά με υποτιθέμενες εκδρομές από τη Θεσσαλονίκη προς το Λονδίνο ενόψει του δεύτερου αγώνα με την Τσέλσι, έχοντας μάλιστα εξασφαλισμένα και εισιτήρια της συγκεκριμένης αναμέτρησης στις 29 Νοεμβρίου.

Πρώτον εισιτήρια δεν έχουν παραληφθεί μέχρι τώρα από τον ΠΑΟΚ, ούτε έχουν διανεμηθεί σε κανέναν, για τον αγώνα στο «Στάμφορντ Μπριτζ».

Δεύτερον η Τσέλσι δεν έχει ξεκινήσει τη διάθεση των εισιτηρίων ούτε καν στους κατόχους διαρκείας και τα μέλη του κλαμπ.

Τρίτον οι συγκεκριμένες εταιρίες διαφήμιζαν τις τελευταίες ημέρες, μέσω των σελίδων κοινωνικής δικτύωσης (Facebook, Twitter, Instagram), την αεροπορική εκδρομή στο Λονδίνο ζητώντας χρήματα από τους ενδιαφερόμενους χωρίς να έχει εξασφαλισμένα εισιτήρια.

Γι’ αυτό και σήμερα η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ αναγκάστηκε να προβεί σε επίσημη ενημέρωση, όπου προειδοποιεί ότι θα προβεί σε ένδικα μέσα εναντίον όσων προσπαθούν να εκμεταλλευτούν την δίψα των φιλάθλων του ΠΑΟΚ.

Πιο αναλυτικά:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενημερώνει ρητά και κατηγορηματικά τους φιλάθλους για τη διαφύλαξη των συμφερόντων τους, πως δεν έχουν παραχωρηθεί εισιτήρια για τον εκτός έδρας αγώνα του Λονδίνου σε κανέναν και πως όλα θα διατεθούν μόνο μέσω της ΠΑΕ, μόλις τα παραλάβει. Ως εκ τούτου όλες οι προσφερόμενες εκδρομές, που εγγυώνται και εισιτήριο για τον αγώνα, είναι αφερέγγυες και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα κινηθεί με όλα τα ένδικα μέσα εναντίον όσων προσπαθούν να εκμεταλλευτούν την δίψα των φιλάθλων μας».

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα