Χιμένεθ: «Στην Ελλάδα δεν τρώνε κανέναν, ούτε με πιστόλια»!

Gazzetta team
Χιμένεθ: «Στην Ελλάδα δεν τρώνε κανέναν, ούτε με πιστόλια»!

bet365

Ο τέως τεχνικός της ΑΕΚ, μιλώντας σε ισπανικό Μέσο κάνει ξεκάθαρη αναφορά στο περιστατικό με τον Ιβάν Σαββίδη και εξηγεί στην Μπέτις, πώς θα περάσει με νίκη από τον Ολυμπιακό.

Πλέον βρίσκεται στη Λας Πάλμας, αλλά όχι μόνο είναι προπονητής με σοβαρή εμπειρία από το ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά φέρει και την ιδιότητα του Ανδαλουσιανού. Κάπως έτσι οι Ισπανοί έβαλαν τον Μανόλο Χιμένεθ να τους εξηγήσει τι σημαίνει ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά και τι πρέπει να κάνουν οι Βερδιμπλάνκος, ώστε να περάσουν νικηφόρα από την έδρα του Ολυμπιακού...

«Επειτα από τη δική μας υπέροχη σεζόν με την ΑΕΚ, στην οποία τερματίσαμε την επί 10 χρόνια μονοκρατορία του Ολυμπιακού, έκαναν ριζική ανοικοδόμηση. Ελάχιστη από την εξαιρετική ομάδα που είχαν κάποτε, παρέμειναν».

«Ο Ελληνας οπαδός δίνεται στο 100% για την ομάδα του. Θυμώνουν όταν χάνουν και χαίρονται τρομερά με τη νίκη, αλλά πάντα είναι μαζί με την ομάδα. Η Μπέτις θα συναντήσει στην Ελλάδα οπαδούς που ονειρεύονται να τη νικήσουν και μαζί και το ισπανικό ποδόσφαιρο, το οποίο σέβονται πολύ εκεί. Θα παλέψουν γι' αυτό. Στην Ελλάδα δεν τρώνε κανέναν, ακόμα και όταν βγαίνουν πιστόλια».

«Εκεί υπάρχουν 3-4 ομάδες που θα μπορούσαν να αγωνιστούν στη La Liga και ο Ολυμπιακός είναι μία εξ αυτών. Από άποψη τεχνικής και κατοχής μπάλας η Μπέτις είναι ανώτερη. Εάν αφήσουν όμως τον Ολυμπιακό να το πιστέψει, θα είναι αρκετά δύσκολο. Το να νικήσεις στην Ελλάδα είναι δύσκολο ούτως ή άλλως. Η κατοχή της μπάλας είναι ο καλύτερος τρόπος για να νικήσεις εκεί. . Η Μπέτις πρέπει να βγει και να νικήσει. Εάν μείνει πίσω, τότε ο ενθουσιασμός των οπαδών και των παικτών του Ολυμπιακού θα κάνουν ακόμα πιο δύσκολα τα πράγματα».

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα