Σετιέν: «Φαβορί του ομίλου οι Ολυμπιακός και Μίλαν αλλά δεν... παραιτούμαστε»!

Δημήτρης Τομαράς
Σετιέν: «Φαβορί του ομίλου οι Ολυμπιακός και Μίλαν αλλά δεν... παραιτούμαστε»!

bet365

Ο Κίκε Σετιέν υπογράμμισε πως βάση ιστορίας, ονόματος και εμπειρίας οι Ολυμπιακός και Μίλαν είναι τα φαβορί του ομίλου, ωστόσο επισήμανε πως η Μπέτις έχει δουλέψει καλά και θα παλέψει όλα τα ματς. Τι είπε ο Χοακίν.

Ο Κίκε Σετιέν επισήμανε στην Σ.Τ. για:

Την αναμέτρηση, το γήπεδο και τον αγωνιστικό χώρο και την πιθανότητα αλλαγών: Μόλις είδαμε το γήπεδο. Οι συνθήκες δεν είναι οι πιο καλές που θα μπορούσαν να είναι. Έχουμε έναν προβληματισμό για αυτό. Έχουμε έναν χώρο που μας ορίσανε για προπόνηση. Το χορτάρι είναι ψηλό και πρέπει να κουρευτεί και να ποτιστεί. Είναι σημαντικό για εμάς να είναι καλά το γήπεδο. Για τις αλλαγές ναι θα κάνουμε. Πρέπει να κάνουμε διαχείριση. Έχουμε εμπιστοσύνη στην ομάδα και πιστεύουμε πως θα μας βγάλουν ασπροπρόσωπους.
Τον Ολυμπιακό και το ευρωπαϊκό του ντεμπούτο: Φυσικά και είναι τρομερό ότι είναι αύριο ξεκινάω τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις με μία τόσο μεγάλη ομάδα και σε ένα τόσο μεγάλο γήπεδο. Μιλάμε για τον Ολυμπιακό, μία τεράστια ομάδα στην Ευρώπη με τρομερές πορείες. Ιστορική ομάδα και είναι μία μεγάλη πρόκληση. Πιστεύουμε στην ομάδα μας και είναι πολύ σημαντικό ότι θα παίξουμε αύριο σε τόσο σπουδαίο γήπεδο.
Τον τρόπο παιχνιδιού του Ολυμπιακού: Μιλάμε για ομάδα που έχει κερδίσει όλα τα ματς στο πρωτάθλημα. Ιστορική ομάδα με μεγάλη εμπειρία με πολύ καλούς παίκτες σε όλες τις γραμμές. Είναι μεγάλη ομάδα. Εμείς δεν θα... παραιτηθούμε από το ματς. Θα δούμε πως θα χειριστούμε τον αγώνα. Δεν έχουμε τόση εμπειρία εμείς στην Ευρώπη. Θα είναι αρκετά πολύπλοκο και δύσκολο για εμάς ματς. Θέλω να ευχαριστήσω παίκτες χάρις στους οποίους πήγαμε Ευρώπη όπως ο Ράφα, ο Βίτορ και ο Κάμπελ. Παίκτες που δεν είναι πια μαζί μας αλλά και εξαιτίας τους είμαστε εδώ σήμερα.
Το πόσο διαφορετικός είναι ο Ολυμπιακός: Έχουμε δει τις αλλαγές του Ολυμπιακού. Λοιπόν προσωπικά πιστεύω ότι είναι μία πολύ επικίνδυνη ομάδα με παίκτες με εξαιρετικές μεταβάσεις από την άμυνα στην επίθεση και πολύ να αλλάξει τον ρυθμό. Σε πολλά πράγματα ο Ολυμπιακός μοιάζει με την Μπαρτσελόνα. Εμείς έχουμε όμως υψηλά ποσοστά κατοχής. Εμείς θέλουμε να κρατήσουμε πολύ την μπάλα και να σταματήσουμε τον ρυθμό του Ολυμπιακού και να σταματήσουμε την μετάβαση που έχει ο Ολυμπιακός από την άμυνα στην επίθεση.
Τον όμιλο και τις εκτιμήσεις του: Εγώ δεν είμαι μάντης. Εάν κρίνουμε από εμπειρία, ιστορία και παραστάσεις θεωρώ πως ο Ολυμπιακός και Μίλαν είναι οι ομάδες που θα πρέπει να περάσουν. Ωστόσο στο ποδόσφαιρο δημιουργούνται προσδοκίες που δεν εκπληρώνονται. Μίλαν και Ολυμπιακός είναι τα φαβορί όμως και εμείς είμαστε μία καλή και καλοδουμένη ομάδα και το λέω με κάθε ταπεινότητα. Και με Ολυμπιακό και με Μίλαν θα κοιτάξουμε να κάνουμε ζημιά. Πρόκειται για τα δύο φαβορί ομως θεωρώ για εμάς ότι είμαστε πολύ καλή στιγμή. Μεγαλώνουμε ως ομάδα και η ιστορία του ποδοσφαίρου είναι γεμάτη εκπληξεις. Κανείς δεν μπορεί να μας θεωρήσει χαμένους από την αρχή.
Το ροτέισον και τον κίπερ και την πιθανότητα αλλαγής του: Έχω σκεφτεί σχεδόν τα πάντα. Όμως πολλά τα σκέφτομαι το τελευταίο βράδυ. Κοιμάμαι και τα σκέφτομαι.
Ο Χοακίν είπε για:
Το ματς και την επιστροφή του στην Ευρώπη: Είμαι ευτυχισμένος που γυρίζουμε στην Ευρώπη. Είμαι ευτυχισμένος και έχω πολλά κίνητρα. Είναι τιμή μου που παίξω ξανά στην Ευρώπη με την ομάδα. Παίζουμε με έναν μεγάλο αντίπαλο και θα δώσουμε ότι μπορούμε για τη νίκη.
Τον Χοακίν και τις προηγούμενες ομάδες της Μπέτις: Η πρόκληση και η όρεξή μας είναι πάντα ίδια. Ξεκινάμε με μία καλή βάση και φιλοσοφία από πέρυσι. Αυτό μας δίνει μία αίσθηση ασφάλειας και για τον αυριανό αγώνα και για την συνέχεια. Όπως είπε ο προπονητής είμαστε ικανοί για μεγάλα πράγματα και θα το αποδείξουμε στο γήπεδο.
Το πόσο σημαντικό είναι να σκοράρει αλλά και τις χαμένες ευκαιρίες της Μπέτις σε αγώνες: Όχι δεν μας ανησυχεί τόσο πολύ. Έχουμε μεγάλη κατοχή και πάντα στόχος είναι το γκολ. Μέχρι τώρα δεν είχαμε τόσο μεγάλη... τύχη στα τελειώματα φάσεων όπως είχαμε πέρυσι. Δουλεύουμε όμως για αυτό. Θα είναι μεγάλη χαρά μου εφόσον παίξω φυσικά να σκοράρω.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα