Μαρτίνς: «Θα βγούμε για τη νίκη, παίρνουμε δύναμη από τον κόσμο μας»!

Δημήτρης Τομαράς
Μαρτίνς: «Θα βγούμε για τη νίκη, παίρνουμε δύναμη από τον κόσμο μας»!

bet365

Ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε για τον βασικό στόχο της κατάκτησης της νίκης κόντρα στη Μπέτις, ξεκαθαρίζοντας πως ο Ολυμπιακός είναι μία ομάδα με όνειρα και φιλοδοξίες στον θεσμό του Europa League. Τι τόνισε ο Γκερέρο.

Ο Πέδρο Μαρτίνς και ο Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο εκπροσώπησαν τον Ολυμπιακό στην συνέντευξη Τύπου για το ματς με αντίπαλο την Μπέτις. Ο Ίβηρας τεχνικός είπε για:

Το ματς με την Μπέτις: Σίγουρα ο αντίπαλος είναι ομάδα με μεγάλη ποιότητα. Δίχως αμφιβολία θα πρέπει να βγούμε για τη νίκη. Σημαντικό το ποιός θα έχει τον έλεγχο. Η Μπέτις θα είναι επικίνδυνη και είναι γρηγορη ομάδα με πολύ ποιοτικούς παίκτες αλλά και έμπειρους. Έχουν κάνει και πολύ ποιοτικές μεταγραφές. Εμείς παίζουμε στην έδρα μας που παίρνουμε δύναμη από τον κοσμο μας και επίσης έχουμε ποιότητα. Θα είναι ένα ματς με ισορροπία και υψηλής ποιότητας. Θα πρέπει να προσπαθήσουμε να έχουμε τον έλεγχο και να προσέξουμε πολύ.
Το πόσο σημαντικό είναι να ξεκινήσει με νίκη η ομάδα του: Είναι πολύ σημαντικό να ξεκινήσεις με νίκη σε τέτοια διοργάνωση. Η ομάδα που θα κερδίσει θα πάρει βοήθεια και βαθμολογική και ψυχολογική. Είναι πολύ σημαντικό να αρχίσεις με νίκη. Οι ομάδες είναι... παρόμοιες. Με κοινά χαρακτηριστικά και ποιότητα. Θα είναι ένα ματς με ισορροπία. Η ομάδα που θα έχει περισσότερη υπομονη όταν δεν θα έχει την μπάλα θα έχει τις περισσότερες πιθανότητες. Πρέπει να έχουμε υπομονή.
Το ενδεχόμενο αλλαγών στην 11άδα: Σπουδαίες και μεγάλες αλλαγές δεν θα δείτε. Θα έχουμε κάποιες μικρές αλλαγές διότι υπάρχουν παίκτες που έχουν καταπονηθεί. Θα πρέπει να περιμένετε μέχρι αύριο αλλά κάποιες μικρές αλλαγές θα γίνουν. Θα παίξουν όσοι παίκτες είναι στην πιο καλή κατάσταση.
Τους Τσιμίκα και Τουρέ που είπαν πως η ομάδα μπορεί να πάει μέχρι τέλους στον θεσμό: Τα όνειρα χτίζονται πέτρα πέτρα και βήμα βήμα. Είμαστε μία ομάδα με φιλοδοξία και όνειρα. Δεν είμαστε το φαβορί αλλά πέτρα πέτρα και με την δουλειά μπορούμε να φτάσουμε εκεί. Υπάρχουν άλλες ομάδες - φαβορί. Θα πρέπει να περάσουμε το εμπόδιο των ομίλων και μετά σιγά σιγά. Είναι άλλο πράγμα να ονειρεύεσαι και άλλο να πιστεύεις κάτι. Θα σας θυμίσω ότι πήρε η Ελλάδα πήρε το Ευρωπαϊκό του 2014 και η Πορτογαλία τον τίτλο όταν κανείς δεν το περίμενε. Όλα είναι πιθανά στο ποδόσφαιρο. Όλα μπορούν να γίνουν.
Την πιθανή αλλαγή σχήματος - συστήματος επειδή η Μπέτις παιζει με τρεις πίσω και... γεμίζει το κέντρο: Όχι. Όσον αφορά στο σύστημα και την φιλοσοφία. Έτσι θα συνεχίσουμε όποιος και να είναι ο αντίπαλος. Οι αλλαγές θα έχουν να κάνουν με τα πρόσωπα και όχι το σχήμα.
Ο Γκερέρο από μέρους του επισήμανε για:
Το τελευταίο του ματς στην Λεγανές με Μπέτις, το 3-2 , όπου είχε βγάλει δύο ασίστ: Καλησπέρα (σ.σ. στα ελληνικά όπως είπε πριν καλησπέρα στα ελληνικά και ο Πέδρο Μαρτίνς). Πράγματι ήταν με Μπέτις. Με τον καινούριο προπονητή έχει βελτιωθεί πολύ με καλή φιλοσοφία και παίκτες γρήγορους. Όμως και εμείς έχουμε ποιότητα και έχουμε κάνει καλή προετοιμασία. Είμαστε έτοιμοι να τον αντιμετωπίσουμε αυτόν τον αντίπαλο παρότι είναι πολύ καλός.
Τις δηλώσεις των Τσιμίκα - Τουρέ: Προσωπικά σκέφτομαι και πιστεύω ότι είναι καλό που έχουμε τέτοια αυτοπεποίθηση και φιλοδοξία. Όμως θεωρώ πως πρέπει να σκεφτόμαστε μόνο το παιχνίδι με την Μπέτις. Μετά βήμα βημα να... χτίζουμε τα όνειρά μας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα