Κορυφαίος προπονητής στην Ουγγαρία ο Νίκολιτς

Κορυφαίος προπονητής στην Ουγγαρία ο Νίκολιτς

Gazzetta team
Κορυφαίος προπονητής στην Ουγγαρία ο Νίκολιτς

bet365

O Μάρκο Νίκολιτς, που μετά την ΑΕΚ θα βρει και τον ΠΑΟΚ στο δρόμο του, ανακηρύχθηκε καλύτερος προπονητής στην Ουγγαρία, χάρη στις επιτυχίες του με τη Βίντι.

Ο Σέρβος προπονητής είχε κατορθώσει μια χαμένη χρονιά για την Παρτιζάν να τη μετατρέψει σε μια χρονιά τίτλων κατακτώντας το νταμπλ με την ομάδα του Βελιγραδίου. Τότε κέρδισε τον τίτλο του προπονητή της χρονιάς στην Σερβία.

Τώρα, οδηγώντας την Βιντεότον στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, κατέκτησε τον τίτλο του καλύτερου προπονητή και στην Ουγγαρία.

«Ευχαριστώ όλους όσοι με ψήφισαν, αυτή η αναγνώριση δεν είναι μόνο προς το πρόσωπο μου, αλλά και για όλους τους συνεργάτες μου. Ελπίζω και αυτή η χρονιά να είναι πετυχημένη για τη Βίντι στις εγχώριες διοργανώσεις, ενώ συνεχίζουμε τη γιορτή στην Ευρώπη», δήλωσε ο Νίκολιτς.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα