Οι Άγγλοι ασχολούνται με την «καυτή» Τούμπα (pic)

Gazzetta team
Οι Άγγλοι ασχολούνται με την «καυτή» Τούμπα (pic)

bet365

Με φωτογραφίες από το «δαχτυλίδι της φωτιάς» που είχαν δημιουργήσει οι οπαδοί του ΠΑΟΚ στην Τούμπα, τα αγγλικά Media ασχολούνται με την ατμόσφαιρα που θα δημιουργήσουν οι φίλοι του «δικεφάλου» στην επίσκεψη της Τσέλσι, στις 20 του Σεπτέμβρη.

Η Daily Mail προετοιμάζει τους Άγγλους οπαδούς αλλά και τον Μαουρίτσιο Σάρι και τους ποδοσφαιριστές του για την εχθρική υποδοχή που ενδεχομένως να ετοιμάσει ο κόσμος του ΠΑΟΚ για το παιχνίδι της πρώτης αγωνιστικής των ομίλων του φετινού Champions League.

Αστέρας Τρίπολης - ΑΕΚ με αξεπέραστο Live Στοίχημα και πολλά ειδικά στοιχήματα! (21+)

Οι «μπλε» του Λονδίνου θα βρεθούν στην Τούμπα απ' όπου θα ξεκινήσουν την προσπάθειά τους στη δεύτερη τη τάξει ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση και με αρκετή δόση χιούμορ, η Daily Mail ανέφερε στην ανάρτηση για τους φίλους του ΠΑΟΚ: «Τουλάχιστον εκεί ο Σάρι θα βρει εύκολα... φωτιά για ν' ανάψει ένα τσιγάρο».

Πάντως, από τη στιγμή που ανά πάσα στιγμή καραδοκεί η UEFA για τιμωρία, τα καπνογόνα και ειδικά σε τέτοιο βαθμό όπως οι φωτογραφίες που θέλησε να παρουσιάσει το βρετανικό Μέσο, εκλείπουν, πράγμα που επιβεβαιώθηκε και από το πρόσφατο παιχνίδι με τη Μπενφίκα στην Τούμπα...

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα