Κανονικά με τον ΠΑΟΚ στο Europa League ο Καρέλης

Κανονικά με τον ΠΑΟΚ στο Europa League ο Καρέλης

Gazzetta team
Κανονικά με τον ΠΑΟΚ στο Europa League ο Καρέλης

bet365

Η συμμετοχή του Νίκου Καρέλη στα προκριματικά του Europa League με τη Γκενκ, δεν θα επηρεάσει την παρουσία του στους ομίλους της διοργάνωσης με τον ΠΑΟΚ έπειτα από τη μεταγραφή της τελευταίας στιγμής.

Ο Έλληνας επιθετικός επαναπατρίστηκε για λογαριασμό του «δικεφάλου του βορρά» τις τελευταίες ώρες των μεταγραφών για το φετινό καλοκαίρι, με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να τον αποκτά με δανεισμό από τη Γκενκ, εξασφαλίζοντας και οψιόν αγοράς.

0% Γκανιότα* & Συναρπαστικά Ειδικά Στοιχήματα στη Novibet * Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» σε επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξη''.

Ο ΠΑΟΚ συμμετέχει στους ομίλους του φετινού Europa League και ο Νίκος Καρέλης θα είναι κανονικά διαθέσιμος, αφού δεν θα επηρεάσει σε κάτι η συμμετοχή του στα προκριματικά της διοργάνωσης με τον βελγικό σύλλογο...

Συγκεκριμένα, είχε πάρει χρόνο συμμετοχής απέναντι στη Φόλα, στις αρχές Αυγούστου, ωστόσο, οποιοσδήποτε ποδοσφαιριστής μπορεί να παίξει μέχρι και τα play-off των προκριματικών με μια ομάδα και να βρεθεί στην τελική φάση του τουρνουά με κάποια άλλη αν πάρει μεταγραφή.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα