Όλα δείχνουν ίδια 11άδα για τον Ολυμπιακό!

Δημήτρης Τομαράς
Όλα δείχνουν ίδια 11άδα για τον Ολυμπιακό!

bet365

Ο Πέδρο Μαρτίνς δείχνει πως θα κατεβάσει για τον Ολυμπιακό την ενδεκάδα του πρώτου αγώνα με την Μπέρνλι και στη ρεβάνς του Turf Moor την Πέμπτη, παρότι υπήρχαν και εκτιμήσεις για δύο με τρεις αλλαγές.
Ο Πέδρο Μαρτίνς είχε παρατάξει στο 3-1 με την Μπέρνλι στο Φάληρο τον Ολυμπιακό με διάταξη 4-2-3-1 και την ενδεκάδα, η οποία προκρίθηκε νικώντας δύο φορές τη Λουκέρνη.
Ο Γιαννιώτης ήταν στο τέρμα. Στην άμυνα από δεξιά προς αριστερά οι Ελαμπντελαουί, Μιράντα, Βούκοβιτς και Τσιμίκας. Ο Καμαρά με τον Μπουχαλάκη στον άξονα και μπροστά τους, ως δεκάρι ήταν ο Φορτούνης. Στην επίθεση έπαιζαν δεξιά ο Λάζαρος, αριστερά ο Ποντένσε και μοναδικός στράικερ ήταν ο Γκερέρο. Όπως είχαμε τονίσει ξανά μετά το ματς με τον Λεβαδειακό υπήρχε μία αίσθηση πως ο Ίβηρας μπορεί να πάει με το ίδιο σχήμα και στο Μπέρνλι - Ολυμπιακός και αυτό φαίνεται να εξακολουθεί να ισχύει. Υπήρχαν οι εκτιμήσεις για δύο με τρεις πιθανές αλλαγές με Μεριά στο κέντρο της άμυνας, Νάτχο ή Γκιγιέρμε στο κέντρο και Χασάν στην επίθεση, πλην όμως η διάθεση του Ίβηρα κόουτς είναι να πάει με τους ίδιους 11 και στο ματς του Turf Moor.
 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα