Διεκδικεί θέση για 11άδα με Μπέρνλι ο Χασάν

Δημήτρης Τομαράς
Διεκδικεί θέση για 11άδα με Μπέρνλι ο Χασάν

bet365

Ο Αχμέντ Χασάν μπήκε... φουριόζος στο πρώτο του ματς με τον Ολυμπιακό και οι πληροφορίες τον θέλουν να έχει πιθανότητες για την 11άδα με την Μπέρνλι την Πέμπτη...

Οι αρχικές εκτιμήσεις ήθελαν τον Πορτογάλο τεχνικό να πηγαίνει στο ματς της Αγγλίας με τους 11 του πρώτου αγώνα.

Ο Πέδρο Μαρτίνς είχε παρατάξει στο 3-1 με την Μπέρνλι στο Φάληρο τον Ολυμπιακό με διάταξη 4-2-3-1 και την ενδεκάδα, η οποία προκρίθηκε νικώντας δύο φορές τη Λουκέρνη. Ο Γιαννιώτης ήταν στο τέρμα. Στην άμυνα από δεξιά προς αριστερά οι Ελαμπντελαουί, Μιράντα, Βούκοβιτς και Τσιμίκας. Ο Καμαρά με τον Μπουχαλάκη στον άξονα και μπροστά τους, ως δεκάρι ήταν ο Φορτούνης. Στην επίθεση έπαιζαν δεξιά ο Λάζαρος, αριστερά ο Ποντένσε και μοναδικός στράικερ ήταν ο Γκερέρο. Μετά το ματς με τον Λεβαδειακό υπήρχε μία αίσθηση πως ο Ίβηρας μπορεί να πάει με το ίδιο σχήμα και στο Μπέρνλι - Ολυμπιακός. Ωστόσο υπάρχουν παίκτες που ως αλλαγή στο ματς με τον Λεβαδειακό άρεσαν ιδιαίτερα.
Κυρίως αυτό αφορά στον Αιγύπτιο Χασάν που είχε δοκάρι και η άμυνα του Λεβαδειακού απειλήθηκε αισθητά από την παρουσία του. Ο Αμχέντ Χασάν έδειξε σε θέση να βοηθήσει τον Ολυμπιακό και μαζί και σε σκέψεις τον Μαρτίνς για την αναμέτρηση της Πέμπτης. Υπό προϋποθέσεις ελπίδες μπορεί να έχει και ο Μεριά για το αρχικό σχήμα. Πάντως σαφείς δοκιμές αναμένονται από την Τρίτη και μετά για τη ρεβάνς στο Turf Moor.
 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα