Μπαλταζάρ: «Αν κάτσουμε στο 1-0, θα αποκλειστούμε»

Μπαλταζάρ: «Αν κάτσουμε στο 1-0, θα αποκλειστούμε»

Gazzetta team
Μπαλταζάρ: «Αν κάτσουμε στο 1-0, θα αποκλειστούμε»

bet365

Ο ΑΠΟΕΛ κέρδισε 1-0 την Αστάνα στην Κύπρο, με τον τεχνικό της ομάδας όμως να τονίζει πως δεν πρέπει η ομάδα του να πάει στη ρεβάνς με σκοπό να υπερασπιστεί αυτό το σκορ.

Μίντλεσμπρο – Γουέστ Μπρομ με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είμαι χαρούμενος που νικήσαμε. Δεν βλέπω όμως ότι πήραμε προβάδισμα με το 1-0. Αν πάμε στο Καζακστάν με σκοπό να υπερασπιστούμε το 1-0, δεν θα περάσουμε. Η Αστάνα είχε καλή απόδοση, χειρίστηκε πολύ καλά το παιχνίδι».

Για το ότι το ΑΠΟΕΛ ανέβασε στροφές στο δεύτερο ημίχρονο σε δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι: «Θα πρέπει να πάμε με στόχο τη νίκη. Στο πρώτο ημίχρονο και οι δύο ομάδες είχαν ευκαιρίες. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν κινδυνέψαμε και πετύχαμε ένα γκολ. Θα πάμε στο Καζακστάν για να πετύχουμε γκολ. Για μένα θα είναι σαν να είμαστε στο 0-0. Προσπαθήσαμε να ελέγξουμε το παιχνίδι. Πάντα πιστεύω ότι μπορούμε να σκοράρουμε».

Για τον Καζού: «Είναι ένας ποδοσφαιριστή που είναι δύναμη για μας στα στημένα. Μην ξεχνάμε ότι είναι ένας ποδοσφαιριστής 23 χρονών. Αρκετοί που αποκτήσαμε φέτος, αλλά και ήταν ήδη στο ρόστερ είναι νεαρής ηλικίας. Είναι ένας ποδοσφαιριστής όπως οι άλλοι. Είναι σημαντικό που πάμε με μηδέν παθητικό».

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα