Αυγουστή: «Πρόκριση στη Λευκωσία»

Αυγουστή: «Πρόκριση στη Λευκωσία»

Gazzetta team
Αυγουστή: «Πρόκριση στη Λευκωσία»

bet365

Ο Απόλλων Λεμεσού ηττήθηκε 3-2 από την Βασιλεία στην Ελβετία κι έχει αρκετές πιθανότητες πρόκρισης στους ομίλους του Europa League, με τον τεχνικό της ομάδας να δίνει το σύνθημα της πρόκρισης στην Κύπρο!

Μίντλεσμπρο – Γουέστ Μπρομ με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Αναλυτικά όσα είπε:

«Οι ποδοσφαιριστές μου έκαναν ένα πολύ καλό παιχνίδι σε μια πολύ δύσκολη έδρα. Κάναμε το δικό μας παιχνίδι και κοιτάξαμε τον αντίπαλο στα μάτια. Αυτό που με στενοχωρεί είναι ότι δεχθήκαμε ένα γκολ πολύ γρήγορα και αναγκαστήκαμε να αλλάξουμε το πλάνο μας. Επίσης, αδικούμε τους εαυτούς μας, αφού από δύο στημένες φάσεις δεχθήκαμε δύο γκολ. Γνωρίζεται πολύ καλά πόσες ομάδες «λύγισαν» στο γήπεδο και θέλω να στείλω ένα μήνυμα στον κόσμο μας. Τους θέλουμε κοντά μας και με την βοήθεια του θα κάνουμε ότι είναι δυνατό για να μπούμε στους ομίλους. Είναι δύσκολο όμως καταφέραμε να πάρουμε το παιχνίδι στην Λευκωσία, κάτι που πριν το ματς έμοιαζε με θαύμα. Αυτές οι ομάδες είναι επικίνδυνες εντός και εκτός έδρας. Εμείς πρέπει να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας, να περιορίσουμε τα λάθη μας και να κυνηγήσουμε τις ελπίδες μας μέχρι το τέλος».

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα