Βούκοβιτς στο gazzetta.gr: «Επιτέλους παίζω στον Ολυμπιακό και δείχνω τις δυνατότητές μου!»

Δημήτρης Ρούσσος
Βούκοβιτς στο gazzetta.gr: «Επιτέλους παίζω στον Ολυμπιακό και δείχνω τις δυνατότητές μου!»

bet365

Μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Μπέρνλι (3-1) στον πρώτο αγώνα των playoff του Europa League, ο Γιάγκος Βούκοβιτς μίλησε στο gazzetta.gr για την κόντρα με τους Άγγλους, την επιστροφή του στον Ολυμπιακό και τη φετινή «έκδοση» των «ερυθρόλευκων».

Σημειώθηκε γκολ με πέναλτι στο Λεγκανές – Σοσιεδάδ; Στη Vistabet έχει επιστροφή στοιχήματος*! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Το πρώτο «βήμα» πρόκρισης στους ομίλους της δεύτερης τη τάξει διασυλλογικής διοργάνωσης έγινε για τους Πειραιώτες και μάλιστα με το παραπάνω, αφού το 3-1 επί των «Κλάρετς» το βράδυ της Πέμπτης (23/8) του δίνει μεγάλο πλεονέκτημα ενόψει της ρεβάνς (30/8, 21:45).

Ο Γιάγκος Βούκοβιτς αποτελεί έναν εκ των στυλοβατών για την άμυνα της ομάδας του Πέδρο Μαρτίνς και το απέδειξε και κόντρα στο σύνολο του Σον Ντάιτς, έχοντας εξαιρετική απόδοση παίζοντας ως βασικός, όπως και στο «ζευγάρι» αγώνων με τη Λουκέρνη.

Στην επιστροφή του στα «ερυθρόλευκα», μα στην πρώτη του παρουσία ουσιαστικά με αυτά, αφού πέρυσι δεν έπαιξε σχεδόν καθόλου, ο Σέρβος αμυντικός δεν έκρυψε την ικανοποίησή του, μιλώντας στο gazzetta.gr μετά τη νίκη επί των Άγγλων, για το γεγονός πως ανήκει και πάλι στον Ολυμπιακό! Επίσης, ξεκαθάρισε πως δεν έχει τελειώσει ακόμα τίποτα στην κόντρα με τη Μπέρνλι, ενώ δήλωσε χαρούμενος που δείχνει όσα μπορεί να κάνει.

- Πως είδες το παιχνίδι με τη Μπέρνλι; Πόσο καλά μπορεί να τα πάει στους ομίλους η ομάδα σου, αν καταφέρει να προκριθεί τελικά στους ομίλους;

«Μόλις τελείωσαν τα πρώτα 90'. Τίποτα δεν τελείωσε, αφού στο ποδόσφαιρο όλα γίνονται. Πρέπει να πιέσουμε περισσότερο, να παλέψουμε όπως απόψε κι όταν τα καταφέρουμε, όλοι θα μας σέβονται. Και τώρα βέβαια μας παραδέχονται, αλλά στο τέλος, αν έχουμε πετύχει, θα μας παραδέχονται εις διπλούν! Πρέπει να προσπαθήσουμε πολύ για να κάνουμε και τους οπαδούς μας χαρούμενους».

- Πως αισθάνεσαι για την επιστροφή σου στον Ολυμπιακό και μάλιστα ως βασικός;

«Όταν ήρθα από την Κόνιασπορ, είχα πει πόσο χαρούμενος είμαι που θα φοράω τα «ερυθρόλευκα». Πλέον όλοι οι Έλληνες μπορούν να δουν πόσα πράγματα μπορώ να προσφέρω στο γήπεδο για την ομάδα. Είμαι πολύ χαρούμενος που αυτά συνδυάζονται με νίκες και κάνουμε τους οπαδούς μας χαρούμενους».

- Αισθάνεσαι πως ζεις με μικρή καθυστέρηση όσα ονειρεύτηκες πέρυσι, με τη μεταγραφή σου στον Ολυμπιακό;

«Σίγουρα, ήμουν ενθουσιασμένος όταν έμαθα πως με θέλει ο Ολυμπιακός. Είχα πει και στον μάνατζέρ μου και στην Κόνιασπορ πως θέλω πολύ να πάω και να γίνω μέλος της «ερυθρόλευκης» οικογένειας. Έπαιζα στον Ερυθρό Αστέρα και όλοι ξέρουν πως όταν παίζεις εκεί, θες να παίξεις και στον Ολυμπιακό! Γι΄αυτό τα δίνω όλα τώρα και χαίρομαι που παίρνουμε θετικά αποτελέσματα».

- Τι γνώμη έχεις για τη φετινή ομάδα, πιστεύεις πως είναι καλύτερη από την περσινή;

«Δεν θέλω να πω αν είμαστε καλύτεροι ή όχι, όμως πιστεύω πως όλοι βλέπουν πως είμαστε μια γροθιά και παλεύουμε σαν τρελοί! Νιώθουν την ενέργειά μας κι εμείς καταλαβαίνουμε πως τους αρέσει, διότι βλέπουμε το γήπεδο γεμάτο. Θα τους χρειαστούμε σίγουρα αυτή τη σεζόν, να γεμίζουν το Καραϊσκάκης σε κάθε παιχνίδι!».

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα