Μαρτίνς: «Ήταν πέναλτι που δεν δόθηκε στον Ποντένσε, εμείς πρέπει να έχουμε παράπονα»

Δημήτρης Τομαράς
Μαρτίνς: «Ήταν πέναλτι που δεν δόθηκε στον Ποντένσε, εμείς πρέπει να έχουμε παράπονα»

bet365

Ο Πέδρο Μαρτίνς στην συνέντευξη Τύπου ξεκαθάρισε πως κακώς δεν δόθηκε το πέναλτι του Ποντένσε όπου θα γινόταν το 2-0 και πως ο Ολυμπιακός πάντα λειτουργεί με αξιοπρέπεια.

Ο Πέδρο Μαρτίνς επισήμανε στην Σ.Τ. για:

Το ματς και το 3-1: Ήταν ένα παιχνίδι όπως πρέπει να είναι σε αυτήν την διοργάνωση και στο Καραϊσκάκη. Αρχικά δώσαμε χώρο στον αντίπαλο. Μετά κατά την γνώμη μου ήταν πέναλτι στον Ποντένσε αλλά δεν δόθηκε. Αντί για το 2-0 ήρθε το 1-1. Στο β' μέρος ήμασταν ανώτεροι, δυνατοί και... στριμώξαμε τον αντίπαλο. Επιβάλλαμε το παιχνίδι μας και τον ρυθμό μας και ήρθαν τα γκολ. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο μας και φυσικά να συγχαρούμε τους παίκτες μας.

Τα όσα είπε ο Ντάιτς: Σας είπα την άποψή μου για το πέναλτι του Ποντένσε. Θα είχε γίνει το 2-0. Δεν ξέρω τι εννοεί ο προπονητής της Μπέρνλι. Ότι έγινε, έγινε με αξιοπρέπεια. Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού ξέρουν το πως να λειτουργούν σωστά. Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι και επικρατήσαμε δίκαια. Εάν κάποιος θα έπρεπε να έχει παράπονα από τον διαιτητή είμαστε εμείς.

Το πως λειτούργησε στο ημίχρονο: Το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ήταν να ηρεμήσω την ομάδα στο ημίχρονο. Υπήρχαν νεύρα και συναισθηματική φόρτιση. Έπρεπε να εξηγήσω στους παίκτες μου να μείνουν ήρεμοι και προσηλωμένοι γιατί όλα ήταν ανοιχτά και ακόμα είναι. Το πιο σημαντικό ήταν να ανακτήσουμε τον συναισθηματικό έλεγχο και αυτό κάναμε,

Τον κόσμο και το πόσο βοήθησε γεμίζοντας το Καραϊσκάκη: Ήταν καταπληκτική η ατμόσφαιρα. Ο κόσμος ήταν πολύ θερμός και δυνατός και μας βοήθησε πολύ. Το πρωτάθλημα έχει δύσκολα παιχνίδια και μόνο ενωμένοι θα αντιμετωπίσουμε τις δυσκολίες. Εμείς θα προσπαθήσουμε να το ανταποδώσουμε όλο αυτό στον κόσμο μας με δύναμη, καλή προσπάθεια και καλές εμφανίσεις. Για να φέρουμε ξανά την ομάδα εκεί που της αξίζει και να ευχαριστήσουμε τον κόσμο μας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα