Τα «στημένα» του Φορτούνη στην Ευρώπη! (vids)

Δημήτρης Ρούσσος
Τα «στημένα» του Φορτούνη στην Ευρώπη! (vids)

bet365

Με τα γκολ του με απευθείας φάουλ και πέναλτι κόντρα στη Μπέρνλι, ο Κώστας Φορτούνης έφτασε τα 6 στην Ευρώπη με τον Ολυμπιακό, από τα οποία τα 5 είναι με στημένες μπάλες!

Ο «κάπτεν» του Ολυμπιακού νίκησε τον Χίτον από εξαιρετική θέση, για να ανοίξει το σκορ στο «Γ. Καραϊσκάκης» απέναντι στη Μπέρνλι, στο πρώτο παιχνίδι των playoff του Europa League.

Στο δεύτερο ημίχρονο (60') με εύστοχο πέναλτι έκανε το 3-1 για την ομάδα του κι έτσι έφτασε τα έξι στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Σαν αριθμός μπορεί να μην λέει κάτι από μόνος του, αλλά ο τρόπος με τον οποίο τα έχει πετύχει λέει πολλά!

Συγκεκριμένα, ο Έλληνας μέσος σκοράρει με τα «ερυθρόλευκα» στους διεθνείς αγώνες σχεδόν μόνο με στημένες φάσεις, μετρώντας 5/6 με τέτοιο τρόπο!

Πρώτο ήταν το απευθείας κόρνερ με την Άρσεναλ στο «Εmirates» για το Champions League (29/9/15). Ακολούθησε το πέναλτι απέναντι στην Άντερλεχτ στο Φάληρο (25/2/16) για τους 32 του Europa League.

Σειρά είχε η Γιουνγκ Μπόις (24/11/16) με φάουλ, που συμπλήρωσε την άτυπη λίστα των πιθανών στημένων φάσεων με τις οποίες μπορεί να σκοράρει ένας παίκτης. Το 4ο γκολ του με τους Πειραιώτες στην Ευρώπη ήταν απέναντι στην Παρτιζάν (2/8/17), στον τρίτο προκριματικό γύρο των «αστεριών», όπου σκόραρε με κεφαλιά, σπάζοντας το σερί.

Έσχατο ήταν αυτό με τους Άγγλους, ξανά με φάουλ, που υπενθύμισε την έφεση του Φορτούνη στις απευθείας εκτελέσεις.

Θυμηθείτε τα γκολ:

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα