Τα σημεία που ξεχώρισε ο Μάρτινς από τη Μπέρνλι!

Δημήτρης Τομαράς
Τα σημεία που ξεχώρισε ο Μάρτινς από τη Μπέρνλι!

bet365

Ο Πέδρο Μαρτίνς είχε προγραμματισμένη ανάλυση με βίντεο από αποσπάσματα δύο αγώνων της Μπέρνλι πριν την προπόνηση της Δευτέρας δείχνοντας τα εκτός έδρας με Σαουθάμπτον και Μπασακσεχιρ. Δεν έγιναν σαφείς δοκιμές 11άδας για το ματς.

Ο Ίβηρας τεχνικός στην ανάλυσή του είχε προγραμματισμένο το παιχνίδι της Μπέρνλι με την Σαουθάμπτον (σ.σ. 0-0 στην πρεμιέρα της Premier League) και το ένα εκ των δύο με την Μπασακσεχίρ στο Europa, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι ήταν αυτό στην Τουρκία. Όπως συμβαίνει πάντα σε βίντεο - ανάλυση το προπονητικό team δείχνει αποσπάσματα των αγώνων. Ένα... κολάζ επιλεγμένων φάσεων για το πως αμύνεται και επιτίθεται ο αντίπαλος. Ο Μαρτίνς θα δείξει ξανά ματς των Άγγλων και θα έχει στην... γκάμα και το παιχνίδι με την Γουότφορντ. Στην ανάλυση το τεχνικό επιτελείο στάθηκε στις μακρινές μπαλιές και τις σέντρες των Άγγλων, στην τακτική τους σε άμυνα και επίθεση αλλά και στο πως μπορούν να απειλήσουν από στημένες φάσεις. Επίσης στο ότι δεν είναι μία ομάδα που μπορείς να της βάλεις εύκολα γκολ και ας δέχθηκε τρία από την ομάδα των Γκράθια - Χολέμπας.

Στο ματς με την Σάουθαμπτον πάντως η Μπέρνλι είχε διάταξη 4-2-3-1 ενώ σε αυτό με την Γουότφορντ το 4-4-1-1. Στο ένα με τους Τούρκους είχε 4-2-3-1 και στη ρεβάνς πέρασε με διάταξη 4-4-2. Η ανάλυση βίντεο ήταν προγραμματισμένη πριν την προπόνηση. Στις προπονήσεις η ένταση έχει ανέβει για τα καλά, ωστόσο ακόμα σαφείς δοκιμές 11άδας δεν υπάρχουν...

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα