Δεν αλλάζει πολλά για Λουκέρνη ο Μαρτίνς

Δεν αλλάζει πολλά για Λουκέρνη ο Μαρτίνς

Δημήτρης Τομαράς
Δεν αλλάζει πολλά για Λουκέρνη ο Μαρτίνς

bet365

Ο Πέδρο Μαρτίνς αν και δοκιμάζει από το Σάββατο αρκετά πράγματα στον Ρέντη δείχνει να προσανατολίζεται στο να μην αλλάξει ιδιαίτερα την 11άδα του για το 2ο ματς με την Λουκέρνη...

Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν προτίθεται να αλλάξει και πολλά στο βασικό του σχήμα για το ματς - ρεβάνς με την Λουκέρνη την προσεχή Πέμπτη στο Europa League.

Θυμίζουμε πως στο Ολυμπιακός - Λουκέρνη 4-0 ο Πέδρο Μαρτίνς παρέταξε τον Ολυμπιακό με μία διάταξη με 4-2-3-1. Ο Ανδρέας Γιαννιώτης ήταν κάτω από τα δοκάρια & ενώ στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά ήταν οι Ελαμπντελαουί, Μιράντα, Βούκοβιτς και Τσιμίκας. Ο Καμαρά ήταν το «εξάρι» και ο Μπουχαλάκης δίπλα του σε πιο δημιουργικό ρόλο. Μπροστά τους, σε ρόλο «δεκαριού» ήταν ο Κώστας Φορτούνης. Στις πτέρυγες έπαιζαν αριστερά ο Ποντένσε, δεξιά ο Λάζαρος και στην κορυφή της επίθεσης ήταν ο Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο. Παρά τις δοκιμές που κάνει ο Μαρτίνς το κλίμα που βγαίνει είναι πως δεν θα προκύψουν ιδιαίτερες ή πολλές αλλαγές για τον αγώνα στην Ελβετία (σ.σ. υπάρχει ένα... παραθυράκι για το μεσοαμυντικό σκέλος με πιθανές αλλαγές με Μεριά και Νάτχο). Βέβαια υπάρχουν ακόμα προπονήσεις μέχρι το ματς της Πέμπτης για τις τελικές αποφάσεις του Μαρτίνς.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα