O Oλυμπιακός μας διατήρησε στην 14η θέση (pic)

Αντώνης Σαούλης
O Oλυμπιακός μας διατήρησε στην 14η θέση (pic)

bet365

H Eλλάδα έμεινε στην 14η θέση με τη νίκη του Ολυμπιακού με τους Αυστριακούς να έχουν 3 ήττες, του Ολλανδούς 2 και τους Κροάτες δύο ισοπαλίες.

Απίστευτο κι όμως... ελληνικό. Η εβδομάδα στις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις έκλεισε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός έδωσαν στην χώρα μας συνολικά 0.500 βαθμούς μας ανέβασαν και μας διατήρησαν στην 14η θέση της βαθμολογίας την στιγμή που κάποιες από τις χώρες που κυνηγάμε ή μας κυνηγάνε τα έκαναν «θάλασσα». Εχοντας μάλιστα μόνο μία ομάδα το βράδυ της Πέμπτης η λογική έλεγε ότι θα χάσουμε κάποια θέση, εντούτοις η νίκη των «ερυθρολεύκων» ήταν αρκετή για να μας διατηρήσει στην 14η θέση της UEFA.

Κι αυτό γιατί ο Ολυμπιακός νίκησε ελβετικό σύλλογο, η Τσεχία είχα μόνο μία ομάδα (νίκησε κι αυτή) και οι Κροάτες είχαν δύο ισοπαλίες που δεν ήταν αρκετές για να μας φτάσουν. Την ίδια ώρα οι Ολλανδοί είχαν δύο ήττες και μόνοι οι Δανοί σάρωσαν ξανά τα πάντα (3 νίκες και μια ισοπαλία)

Επαναλαμβάνουμε είναι πολύ νωρίς για οποιαδήποτε πρόβλεψη. Ανετα μπορούμε να βρεθούμε ακόμα και 17οι, αλλά σίγουρα μπορούμε να κοιτάμε ακόμα και την 12η θέση κι ας είναι αυτήν την στιγμή οι Δανοί εκεί οι οποίοι είναι πολύ πιθανό να μην έχουν καμία ομάδα σε όμιλο του Europa League (παρά το γεγονός ότι την Πέμπτη το βράδυ είχαν τρεις νίκες και μία ήττα).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα