Χριστοδουλόπουλος: «Αυτό αρμόζει στον Ολυμπιακό»

Χριστοδουλόπουλος: «Αυτό αρμόζει στον Ολυμπιακό»

Gazzetta team
Χριστοδουλόπουλος: «Αυτό αρμόζει στον Ολυμπιακό»

bet365

Ο διεθνής ακραίος τόνισε πως οι «ερυθρόλευκοι» πρέπει πάντα να έχουν εικόνα ανάλογη με την αποψινή
Με τον καλύτερο τρόπο συνδυάστηκε το ντεμπούτο του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου στον Ολυμπιακό, καθώς πέτυχε δύο γκολ κόντρα στη Λουκέρνη και τον οδήγησε στο 4-0 επί του Ελβετών. Ο διεθνής χαφ μίλησε στη NOVA μετά το ματς και έδειξε αισιόδοξος για τη νέα σεζόν.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ
Για το γεγονός ότι μετά το ματς με την Γκεζτέπε είχε πει ότι ο κόσμος θα απολαύσει την ομάδα: «Το έλεγα γιατί το πιστεύω και γιατί αυτός είναι ο στόχος στην διάρκεια της χρονιάς. Είναι πολύ νωρίς, τα πόδια είναι βαριά. Δεν το είπα γιατί ήθελα να δώσω στον κόσμο να καταλάβει ότι θα γίνει με ένα παιχνίδι. Ο στόχος είναι αυτό που κάναμε σήμερα είναι να γίνεται σε όλα τα ματς γιατί αυτό αρμόζει στον σύλλογο. Είμαι χαρούμενος για αρχή που δικαιώθηκα αλλά δεν λέει τίποτα, ο δρόμος μας θα είναι σκληρός».
Για τα γκολ του: «Το περίμενα πολύ, ειδικά στο δεύτερο γκολ που δίνει μεγαλύτερο προβάδισμα, τα συναισθήματα ήταν πολύ έντονα».
Για τον πανηγυρισμό του: «Δεν έχει κάτι το ιδιαίτερο, απλά είναι συναισθήματα έντονης χαράς. Το περίμενα πολύ, συνήθως το αφδιερώνω στην κόρη μου που μου λέει να σκοράρω, αλλά αν δεν ήταν δύο άνθρωποι δεν θα ήμουν εδώ και πάει σε αυτούς, ξέρουν αυτοί ποιοι είναι».
Για το δυνατό ξεκίνημα του Ολυμπιακού: «Προσπαθούμε να το περάσουμε σε όλη την προετοιμασία. Στον κόσμο θα αρέσει πολύ ο Ολυμπιακός, αλλά αυτό το κλαμπ έχει μεγάλες απαιτήσεις και πίεση. Σήμερα πήραμε καλή ψυχολογία, αλλά αλίμονο αν σταματήσουμε εδώ. Πρέπει πάντα να είμαστε με το πόδι στο γκάζι, αυτό είναι το DNA μας και αν το εφαρμόσουμε και ο κόσμος θα γουστάρει και εμείς. Σήμερα νιώθαμε πραγματικά πολύ καλά μέσα στο γήπεδο».
Για το πώς ο Μαρτίνς ήταν σίγουρος ότι ο Ολυμπιακός θα ήταν έτοιμος: «Πραγματικά δουλεύει πάρα πολύ, δεν αλλάζει το πλάνο του, είναι σίγουρος για τις επιλογές του. Αυτή τρην την εβδομάδα διάβασε πολύ το παιχνίδι, κάναμε αυτό που θέλει και αυτός ο συνδυασμός μας έδωσε τη νίκη».
Για τα πλέι - οφ: «Θέλω να βλέπω αυτό τον Ολυμπιακό και με τέτοιο ποδόσσφαιρο οι πιθανότητες να περάσουμε θα είναι πολύ μεγάλες».
Για το πόσο μπορεί να βελτιωθεί ο Ολυμπιακός στον επόμενο γύρο: «Αυτή την ένταση που βγάλαμε, ο στόχος είναι να την κρατήσουμε σε διάρκεια 60-70- 80 λεπτών. Όσο πιο πολύ δυναμώνει η ομάδα τόσο καλύτερη θα είναι. Αν έχουμε τέτοια εικόνα 70 - 80 λεπτά θα είναι ιδανικό. Έχουμε πάρει παίκτες με πολύ μεγάλη προσωπικότητα και παραστάσεις. Θα μπουν μέσα. Μακάρι να περάσουμε στους ομίλους, να έχουμε όσο το δυνατόν περισσότερα παιχνίδια, να μας βοηθήσουν όλοι και με αυτή την νοοτροπία το να είμαστε μία ομάδα όλα θα πηγαίνουν κατ' ευχήν».
Για το αν θυμάται πόσα ευρωπαϊκά γκολ έχει πετύχει: «Όχι, δεν ξέρω. Πρώτη φορά πέτυχα δύο γκολ στην Ευρώπη, δεν βγήκα σε άλλη φάση για χατ - τρικ, αλλά έβαλε άλλα δύο ο Γκερέρο και τα τέσσερα που πετύχαμε είναι πιο σημαντικά».
Για το αν της κόρης του της πηγαίνουν τα κόκκινα: «Πάρα πολύ και της αρέσει πάρα πολύ. Έβαλε κι αυτή γκολ μετά. Είναι πολύ σημαντικό να ξέρει τι δουλειά κάνει ο πατέρας της, και η μητέρα της ήταν αθλήτρια. Μου δίνει δύναμη η οικογένειά μου, κάθε φορά μου λέει να βάλω γκολ και τώρα μου ζητάει να κάνω την καρδούλα γιατί είναι κόκκινη».
 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα