Κανονικά το Χάποελ Μ.Σεβά-ΑΕΠΟΕΛ παρά τις ρουκέτες στο Ισραήλ

Gazzetta team
Κανονικά το Χάποελ Μ.Σεβά-ΑΕΠΟΕΛ παρά τις ρουκέτες στο Ισραήλ

bet365

Οι σειρήνες πολέμου οι ρουκέτες και τα αεροπλάνα στην πόλη Μπέερ Σεβά όπου παίζει ο ΑΠΟΕΛ για το Europa League, δεν στάθηκαν ικανά να αποτρέψουν τελικά τη διεξαγωγή του αγώνα.

Τελικά η UEFA αποφάσισε ότι δεν συντρέχει λόγος αναβολής και έτσι η αναμέτρησης της Χάποελ Μπέερ Σεβά με τον ΑΠΟΕΛ για τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League θα διεξαχθεί κανονικά (Πέμπτη 20:00). Μάλιστα θα υπάρχει και κανονικά κόσμος στο γήπεδο, καθώς αρχικά υπήρχε η σκέψη της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας και των τοπικών Αρχών για το αντίθετο.

Καθώς η κατάσταση στο Ισραήλ είναι τεταμένη, από καιρό, το πρόβλημα παρουσιάστηκε νωρίς το απόγευμα, έπειτα από εκτόξευση ρουκετών στη Λωρίδα της Γάζας, ήχησαν σειρήνες πολέμου στην Μπέερ Σεβά, στην οποία βρίσκεται η αποστολή του ΑΠΟΕΛ για την αναμέτρηση με την τοπική ομάδα.

Το Ισραήλ απάντησε με αεροπορικές επιθέσεις και στην πόλη επικράτησε πανικός. Μέλη της αποστολής κατέφυγαν για κάποια λεπτά στο υπόγειο, όμως στη συνέχεια επανήλθαν στα δωμάτιά τους. Την ίσια στιγμή η ομάδα εξέδωσε ανακοίνωση, σημειώνοντας ότι δεν υπάρχει κίνδυνος για τα μέλη της αποστολής.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα