Μαρτίνς: «Είμαστε πανέτοιμοι για τη Λουκέρνη, ανυπομονούμε!»

Μαρτίνς: «Είμαστε πανέτοιμοι για τη Λουκέρνη, ανυπομονούμε!»

Μαρτίνς: «Είμαστε πανέτοιμοι για τη Λουκέρνη, ανυπομονούμε!»

bet365

Ο Πέδρο Μαρτίνς τόνισε ότι στον Ολυμπιακό είναι ενωμένοι και ανυπομονούν για το ματς με τη Λουκέρνη, ενώ τόνισε τη σημασία του να τα καταφέρει η ομάδα του να μη δεχτεί γκολ.

Aισιόδοξος για το πρώτο ευρωπαϊκό φετινό ματς του Ολυμπιακού εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου ο Πέδρο Μαρτίνς. Ο Πορτογάλος τόνισε ότι η ομάδα θα είναι δυνατή ψυχολογικά, ενωμένη και πανέτοιμη για τη μάχη με μια ομάδα που είναι σε πιο προχωρημένο επίπεδο ετοιμότητας. Παράλληλα, παραδέχθηκε ότι τόσο ο Νάτχο, όσο και άλλοι παίκτες που ήρθαν τις τελευταίες μέρες, δεν είναι ακόμα στην επιθυμητή κατάσταση.

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου ο Πορτογάλος τεχνικός:

Η γνώμη του Μαρτίνς για τη Λουκέρνη και τι πρέπει να κάνεi ο Ολυμπιακός για να κάνει το πρώτο βήμα πρόκρισης:

«Αυτό που χρειάζεται η ομάδα μας είναι να είναι δυνατή ψυχολογικά, αυτό θα συμβεί. Είμαστε πανέτοιμοι. Παρόλο που θα αντιμετωπίσουμε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο, γι αυτό και βρίσκεται εδώ. Παρόλο που είμαστε μια νέα ομάδα, είμαστε ενωμένοι και πανέτοιμοι να τον αντιμετωπίσουμε.Σίγουρα θα μας δημιουργήσει δυσκολίες αλλά θα είμαστε πανέτοιμοι».

Για το ότι η Λουκέρνη έχει ήδη τρία επίσημα ματς:

«Σίγουρα είναι ένα πλεονέκτημα ότι έχει παίξει. Έχουμε και εμείς τα δικά μας πλεονεκτήματα, όπως ότι θα παίξουμε στην έδρα μας κι οι παίκτες μας θέλουν να δείξουν τη δουλειά που έχουν κάνει. Είμαστε έτοιμοι, θέλουμε το γήπεδό μας να είναι γεμάτο και να μας δώσει ώθηση κι οι παίκτες θέλουν να δείξουν τη δουλειά που έχουν κάνει - όπως είπα».

Για το αν περίμενε καλύτερη ή χειρότερη την ομάδα σ' αυτό το σημείο:

«Σίγουρα το ματς με τη Λεγανές είναι πολύ πρόσφατο και θα υπάρχουν πολλές ομοιότητες αλλά θα υπάρχουν και διαφορές. Οι παίκτες έχουν δουλέψει πολύ, ανυπομονούν να έρθει το αυριανό ματς. Θα δείτε ομοιότητες και στην 11άδα και στο παιχνίδι, αλλά θα υπάρχουν και διαφορές που θα μας κάνουν πιο δυνατούς. Σίγουρα θα υπάρχουν πάρα πολλές ομοιότητες γιατί αυτό θα αποδείξει και την πίστη που έχω στους παίκτες μου, είμαστε πανέτοιμοι».

Ο Μαρτίνς στη συνέχεια είπε:

«Εχω επισημάνει στους παίκτες ότι το ματς κρατάει τουλάχιστον 90', γι' αυτό πρέπει να έχουμε υπομονή. Πρέπει να μη δεχτούμε γκολ. Ο αντίπαλος έχει το μειονέκτημα ότι τον ξέρουμε, τον έχουμε μελετήσει καλά. Να εξαντλήσουμε την υπομονή μας και να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας».

Για το ότι ο Μαρτίνς δεν έχει ζητήσει πίστωση χρόνου όπως άλλοι προκάτοχοί του:

«Γιατί στον Ολυμπιακό δεν επιτρέπεται να ζητάς, χρόνο, δεν μπορείς να έχεις χρόνο. Πρέπει να επιστρέψει στην κορυφή, ξέρουμε τη σπουδαιότητα των ματς που έχουμε και πρέπει να πετύχουμε. Στον Ολυμπιακό δεν μπορείς να έχεις δικαιολογία, πρέπει να δίνει το 100% πάντα για να είναι στο στάτους που πρέπει».

Για τον Νάτχο: «Είναι ένας παίκτης που θα προσθέσει ποιότητα, αλλά έχει έρθει την τελευταία στιγμή. Όχι μόνο ο Νάτχο αλλά κι άλλοι παίκτες δεν είναι στο ίδιο επίπεδο. Δεν μ' αρέσει να μιλάω για παίκτες αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν είναι όλοι στην ίδια φυσική κατάσταση. Οι Καρίμ, Τοροσίδης ήρθαν πιο μετά και παρόλο την ποιότητα που υπάρχει δεν είναι στο ίδιο επίπεδο φυσικής κατάστασης».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα