Οταν ο Νάτχο έβλεπε τον Κάρολ να του πιάνει το πέναλτι (vid)

Οταν ο Νάτχο έβλεπε τον Κάρολ να του πιάνει το πέναλτι (vid)

Αντώνης Σαούλης
Οταν ο Νάτχο έβλεπε τον Κάρολ να του πιάνει το πέναλτι (vid)

bet365

Κι όμως ο Μπίμπρας Νάτχο είχε... βοηθήσει τον Ολυμπιακό σε ματς του Europa League μιας και είχε αστοχήσει από τα έντεκα μέτρα.

Η... ιστορία του Μπίμπρας Νάτχο με τον Ολυμπιακό είχε παρελθόν πολύ πιο παλιά από την περίοδο που αγωνίστηκε στον ΠΑΟΚ. Την σεζόν 2011-12 ο Ολυμπιακός κληρώθηκε με την Ρούμπιν Καζάν για τους 32 του Europa League. Για την ακρίβεια στις 14 Φεβρουαρίου (του Αγίου Βαλεντίνου δηλαδή) ο Ολυμπιακός έπαιζε στην Μόσχα και στους -15 βαθμούς Κελσίου με την ομάδα του Μπίμπρας Νάτχο για το πρώτο ματς του ζευγαριού.

Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν προηγηθεί στο... παγοδρόμιο με το γκολ του Φουστέρ στο 71' αλλά στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Μέγιερι έκανε πέναλτι και είδε την κόκκινη κάρτα. Ο Φουστέρ έγινε αλλαγή, ο Ρόι Κάρολ μπήκε στην θέση του και ο Μπίμπρας Νάτχο ανέλαβε την εκτέλεση του πέναλτι. Ενα πέναλτι όμως που απέκρουσε ο Κάρολ και κράτησε το διπλό για τον Ολυμπιακό. Ενα διπλό που στην ρεβάνς έδωσε μεγάλο πλεονέκτημα στον Ολυμπιακό για να προκριθεί τότε στους «16» του Europa League.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα