Τα χρόνια του «δεν πειράζει» για τον Ατρόμητο έχουν περάσει...

Τα χρόνια του «δεν πειράζει» για τον Ατρόμητο έχουν περάσει...

Νίκος Μαρούδας
Τα χρόνια του «δεν πειράζει» για τον Ατρόμητο έχουν περάσει...

bet365

Η υπέρβαση έμεινε στα... λόγια για ακόμα μια χρονιά στον Ατρόμητο και πλέον το «δεν πειράζει», δεν μπορεί να υπάρχει σαν έκφραση στο Περιστέρι. Κάθε αποκλεισμός πειράζει!

Έχουν περάσει δύο μέρες από τον σοκαριστικό, βάση εξέλιξης, αποκλεισμό του Ατρόμητου από την Ντινάμο Μπρεστ κι όλοι στο Περιστέρι προσπαθούν να συνέλθουν και να προχωρήσουν. Ομάδα, κόσμος, διοίκηση, όλοι. Ένα πράγμα όμως είναι ανεπίτρεπτο να λέγεται πλέον στο αστέρι. Αυτό το «δεν πειράζει»!

Πειράζει που ο Ατρόμητος αποκλείστηκε από μια χειρότερη ομάδα.

Πειράζει που οι Περιστεριώτες έχασαν την ευκαιρία να έχουν μια βατή κλήρωση στην επόμενη φάση.

Πειράζει που στο παιχνίδι της Λευκορωσίας είδαμε μια ομάδα που νόμιζε πως θα κερδίσει μόνο με την παρουσία της στο γήπεδο έναν πιο έτοιμο και με ρυθμό αντίπαλο.

Πειράζει που η ομάδα του Κάναντι πέταξε με μεγάλη άνεση ένα 45λεπτο στα σκουπίδια στη ρεβάνς της Πέμπτης.

Πειράζει που μια τρομερή περσινή χρονιά πήγε περίπατο μέσα σε δύο 90λεπτα.

Πειράζει που η διοίκηση για ακόμα μια χρονιά έκανε ότι ζήτησε ο προπονητής και θα πρέπει να περιμένει άλλη μια σεζόν για να κυνηγήσει το μεγάλο όνειρό της.

Πειράζει που ο κόσμος άκουσε το κάλεσμα και βρέθηκε 2 Αυγούστου στο Περιστέρι και παρά την πικρία του έμεινε και χειροκρότησε την ομάδα αναγνωρίζοντας την προσπάθεια.

Πειράζει που έξι φορές δεν τα έχει καταφέρει και μάλιστα έχοντας δύο βατές κληρώσεις, βλέποντας μάλιστα και μια ομάδα ίδιου μεγέθους, όπως ο Αστέρας, όλα αυτά τα χρόνια να έχει παρουσία στους ομίλους του Europa.

Πειράζει πλέον γιατί πολύ απλά ο Ατρόμητος έχει δείξει πως μπορεί και πρέπει να μεγαλώσει. Το έδειξε πέρσι, θα προσπαθήσει να το κάνει και φέτος και θα είναι κατά πάσα πιθανότατα στην ίδια θέση του χρόνου το καλοκαίρι.

Να είστε σίγουροι πως ο αποκλεισμός αυτός έχει πειράξει πολύ την διοίκηση! Εκεί δεν υπάρχει το «δεν πειράζει» και του χρόνου παρά την νέα απογοήτευση θα κάνει και πάλι τα πάντα ώστε ο Ατρόμητος να έχει μια νέα ευκαιρία. Έξι ευκαιρίες μέχρι τώρα πεταμένες, κάποιες δίκαια, κάποιες άδικα, κάποιες χαζά... Του χρόνου θα είναι η έβδομη! Ακόμα πιο έμπειροι όλοι πλέον με την ελπίδα πως επιτέλους θα γίνει αυτό που πρέπει, χωρίς να παραβλέπουν ότι κάθε αποκλεισμός κάνει την θέση του Ατρόμητου και πιο δύσκολη, καθώς δεν τον βοηθάει στο να έχει ευνοϊκές κληρώσεις. Βέβαια κι όταν έχει, όπως φέτος, δεν αρπάζει τις ευκαιρίες... Αυτό λοιπόν είναι κάτι που επίσης πειράζει και πρέπει να αλλάξει!

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα