Τσιλιανίδης στο gazzetta.gr: «Η πρόκριση στράβωσε στο δοκάρι μου»

Τσιλιανίδης στο gazzetta.gr: «Η πρόκριση στράβωσε στο δοκάρι μου»

bet365

Ο Κοσμάς Τσιλιανίδης, μίλησε στο gazzetta.gr για τα αίτια που έφεραν τον αποκλεισμό, στάθηκε στη δύναμη που βρήκαν όλοι μετά την αποβολή του Μανιά και τονίζει τη σημασία να δουλέψει η ομάδα για να βρεθεί και του χρόνου στην Ευρώπη!

Μετά τη φάση όπου η κεφαλιά του Τσιλιανίδη καταλήγει στο δοκάρι, όλα... στράβωσαν για τον Αστέρα. Πηγαίνει στα αποδυτήρια με το σκορ να είναι 0-1 εις βάρος του και την ομάδα να ψάχνει πια 2 γκολ.

Σαν δεν έφτανε αυτό, ο Μανιάς αποβάλλεται και όλα πλέον γίνονται πιο δύσκολα. Ο «Τσίλια» σκοράρει, κάνει το 1-1 και από εκεί και πέρα χάθηκαν οι ευκαιρίες για την ολική ανατροπή, για την επική πρόκριση.

«Θεωρώ ότι ο κύριος λόγος του αποκλεισμού είναι οι ευκαιρίες που χάσαμε. Στο πρώτο μέρος μπήκαμε νευρικά, δεν το εκμεταλλευτήκαμε καθόλου. Παρόλα αυτά, στο δεύτερο μέρος και ενώ παίζαμε με 10 παίκτες σκοράραμε, μπορούσαμε να βάλουμε 2 και 3 γκολ, αλλά δεν τα καταφέραμε και έτσι δεν περάσαμε», είπε αρχικά ο σκόρερ των Αρκάδων μιλώντας στο gazzetta.gr τονίζοντας το βασικό λόγο που η ομάδα δεν πήρε το εισιτήριο για το γ' προκριματικό γύρο.

Πέτυχες και ένα γκολ πολύ ωραίο. Με την έξοδο του Μανιά, είπες μέσα σου ότι έπρεπε εσύ κι ο Καλτσάς να πάρετε περισσότερες προσπάθειες;

«Ναι, εντάξει... Εγώ κι ο Νίκος παίξαμε πιο πολύ κεντρικά, από τα άκρα που παίζουμε συνήθως. Βρέθηκα στον άξονα, πήρα την φάση πάνω μου και ευτυχώς κατάφερα να σκοράρω. Είμαι πολύ χαρούμενος για το γκολ, αλλά αυτό που μετράει είναι ο αποκλεισμός και επικρατεί η στεναχώρια που προκαλεί. Όταν μείναμε με 10 παίκτες όλα τα παιδιά δώσαμε το κάτι παραπάνω - αυτό το παραπάνω που δεν είχαμε λόγω του ότι προερχόμαστε από την κόπωση της προετοιμασίας».

Μετά την αποβολή του Μανιά, η ομάδα έδειξε χαρακτήρα...

«Γενικά το ματς δεν μας πήγε, στράβωσε από το δοκάρι μου... Η μπάλα δεν μπήκε σ' αυτήν την φάση και μετά δεχτήκαμε το γκολ. Αν σκόραρα, θα βλέπαμε άλλο ματς. Όλος ο κόσμος είδε το πάθος και τη θέληση που είχαμε. Μέσα στο παιχνίδι ο ένας εμψύχωνε τον άλλον. Θέλαμε να δώσουμε το κάτι παραπάνω - όπως είπα. Πρέπει να σταθούμε στο ότι δεν ήμασταν αποτελεσματικοί. Φυσικά χρειάζεται και τύχη, που δεν την είχαμε».

Μετά τον αποκλεισμό, πως είναι το κλίμα στην ομάδα;

«Στα αποδυτήρια υπήρχε στεναχώρια στο τέλος, είναι πολύ λογικό αυτό. Ήμασταν πολύ καλύτεροι από τον αντίπαλο και στα δύο ματς, πρέπει να σηκώσουμε κεφάλι και να προετοιμαστούμε για το πρωτάθλημα που ξεκινάει τις επόμενες εβδομάδες, πρέπει να τα δώσουμε όλα για να βρεθεί ο Αστέρας και πάλι στην Ευρώπη».

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα