Μια απλή νίκη του δίνει την πρόκριση

Μια απλή νίκη του δίνει την πρόκριση

Θοδωρής Βασίλης
Μια απλή νίκη του δίνει την πρόκριση

bet365

Ο Ατρόμητος θέλει απλή νίκη (20:15, Epsilon) κόντρα στην Ντιναμό Μπρεστ στο Περιστέρι για να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League.

Επιστροφή* πονταρίσματος στον αγώνα Ατρόμητος - Δυναμό Μπρεστ , αν o Κουλούρης σκοράρει το πρώτο γκολ στην αναμέτρηση! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Η ομάδα του Νταμίρ Κάναντι φιλοξενεί την Ντιναμό Μπρεστ η οποία χωρίς τον Μαραντόνα έφτασε στην Ελλάδα για να υπερασπιστεί το 4-3 του πρώτου αγώνα. Ένας αγώνας όπου οι Περιστεριώτες τα είδαν όλα. Μια τραγική εμφάνιση για 70 λεπτά και ήττα με 4-0 πριν μεταμορφωθούν στο τελευταίο τέταρτο του αγώνα και μετατρέψουν την συντριβή σε γλυκιά ήττα με 4-3.

Στο Περιστέρι πήραν καλά το μάθημά τους και είναι αποφασισμένοι να μην επαναλάβουν τα ίδια λάθη. Στα αγωνιστικά ο Αυστριακός τεχνικός δοκίμασε το 4-4-2 σε ρόμβο.

Θα ξεκινήσει με τον Μίρκοβιτς στο τέρμα και τα 3/4 της Λευκορωσίας στην άμυνα. Ρισβάνης, Χατζηισαΐας και Γιαννούλης κρατούν τις θέσεις τους, ενώ στο δεξί άκρο της άμυνας αναμένεται να ξεκινήσει ο πιο έμπειρος Κιβρακίδης, αντί του εξαιρετικού στο Μπρεστ Νάτσου. Αμυντικός χαφ θα είναι ο Μάντσον με τον Ούμπιδες και τον Σάκιτς εσωτερικά χαφ, ενώ στην κορυφή του ρόμβου σαν δεκάρι θα είναι ο Βασιλακάκης. Το επιθετικό δίδυμο αναμένεται να αποτελείται από τους Κουλούρη και Μούγιακιτς.

Από την πλευρά της η Ντιναμό Μπρεστ δεν υπολογίζει τους Γκάμπι Κίκι και Κίριλ Κιριλένκο.

Την αποστολή της Μπρεστ αποτελούν οι Γκούτορ, Παβλιουτσένκο, Κάργας, Ντουάρτε, Βερετίλο, Βίτους, Ζαλέσκι, Φιλίποβιτς, Κρίβετς, Νεκάιτσικ, Νόγιοκ, Σαβίτσκι, Οσουτσούκβου, Σαντόφσκι, Σέντκο, Γιούζεπτσουκ, Μπαμπάβο, Φαμέγιε, Χομπλένκο, Νιβάλντο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα