Ετοιμάζει αλλαγές και... ρόμβο για την πρόκριση ο Κάναντι! (pics & vid)

Ετοιμάζει αλλαγές και... ρόμβο για την πρόκριση ο Κάναντι! (pics & vid)

Νίκος Μαρούδας
Ετοιμάζει αλλαγές και... ρόμβο για την πρόκριση ο Κάναντι! (pics & vid)

bet365

Με κάποια νέα πρόσωπα αναμένεται να παρατάξει ο Νταμίρ Κάναντι τον Ατρόμητο απέναντι στην Ντινάμο Μπρεστ, με τον Αυστριακό προπονητή να ετοιμάζεται να κάνει αλλαγές στην εντεκάδα σε σχέση με το παιχνίδι στη Λευκορωσία. Άφησε εκτός Γαρουφαλιά και Μπρούνο ο Αυστριακός.

Ο Ατρόμητος καλείται να ανατρέψει το εις βάρος του 4-3 της προηγούμενης εβδομάδας και να πάρει την πρόκριση απέναντι στην Ντινάμο Μπρεστ. Οι Περιστεριώτες, ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους το απόγευμα της Τετάρτης και ο Νταμίρ Κάναντι φαίνεται να έχει καταλήξει στην εντεκάδα που ελπίζει πως θα του φέρει την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Ο Αυστριακός, αναμένεται να προχωρήσει σε κάποιες αλλαγές καθώς σε καμία περίπτωση δεν θέλει να δει από την ομάδα του το πρόσωπο που είδε στη Λευκορωσία. Αλλαγές θα έχουμε και στο σύστημα, καθώς αυτό που φαίνεται να κερδίζει είναι ένα 4-4-2 σε σχήμα ρόμβου. Θα ξεκινήσει με τον Μίρκοβιτς στο τέρμα και τα 3/4 της Λευκορωσίας στην άμυνα. Ρισβάνης, Χατζηισαΐας και Γιαννούλης κρατούν τις θέσεις τους, ενώ στο δεξί άκρο της άμυνας αναμένεται να ξεκινήσει ο πιο έμπειρος Κιβρακίδης, αντί του εξαιρετικού στο Μπρεστ Νάτσου. Αμυντικός χαφ θα είναι ο Μάντσον με τον Ούμπιδες και τον Σάκιτς εσωτερικά χαφ, ενώ στην κορυφή του ρόμβου σαν δεκάρι θα είναι ο Βασιλακάκης. Το επιθετικό δίδυμο αναμένεται να αποτελείται από τους Κουλούρη και Μούγιακιτς.

Αμέσως μετά το τέλος της προπόνησης, ανακοινώθηκε και η 18μελή αποστολή την οποία αποτελούν οι: Μίρκοβιτς, Μέγιερι, Καρασαλίδης, Νάτσος, Κωτσόπουλος, Ούμπιδες, Κιβρακίδης, Μούγιακιτς, Κουλούρης, Χατζηϊσαίας, Μάντσον, Ρισβάνης, Μπουσούλατζιτς, Γιαννούλης, Σάκιτς, Μανούσος, Ενσικουλού και Βασιλακάκης.

Άξιο αναφοράς το γεγονός πως εκτός αποστολής έμειναν οι Γαρουφαλιάς και Μπρούνο, με τον πρώτο μάλιστα να αποτελεί και καλοκαιρινό μεταγραφικό απόκτημα...
 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα