Κιβρακίδης: «Όσα πρέπει για να προκριθούμε, ευλογία ο Ατρόμητος»

Κιβρακίδης: «Όσα πρέπει για να προκριθούμε, ευλογία ο Ατρόμητος»

Νίκος Μαρούδας
Κιβρακίδης: «Όσα πρέπει για να προκριθούμε, ευλογία ο Ατρόμητος»

bet365

Ο Κυριάκος Κιβρακίδης τόνισε πως ο Ατρόμητος θα κάνει τα πάντα ώστε να προκριθεί στην επόμενη φάση, ενώ τόνισε πως να βρίσκεσαι σε αυτή την ομάδα είναι ευλογία και πρέπει να το αναλογιστούν όλοι.

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

«Αύριο έχουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Η ομάδα πρέπει να παίξει το ποδόσφαιρο που έπαιξε τα τελευταία 20 λεπτά. Δεν ξεκινήσαμε καθόλου καλά στο παιχνίδι, ο προπονητής μας έκανε κάποιες αλλαγές και φάνηκε αυτό. Πλέον θα κάνουμε αυτό που πρέπει για να περάσουμε στην επόμενη φάση. Οι ποδοσφαιριστές είναι όλοι έτοιμοι, ο προπονητής έχει το δικό του πλάνο και θα τα δώσουμε όλα για την πρόκριση».

Για το αν ως παλιός κι ως ο μόνος, μαζί με τον Ούμπιδες, που έχει ζήσει την μοναδική πρόκριση του Ατρόμητου επί της ΑΙΚ, θα μιλήσει στους συμπαίκτες του: «Το να είσαι στον Ατρόμητο είναι πολύ σημαντικό. Θα έλεγα πως είναι ευλογία, κάποιοι απ' έξω δεν τον βλέπουν. Θα γίνει μια συζήτηση με τους ποδοσφαιριστές για να μάθουν που ήρθαν γιατί η ομάδα έχει στόχους και όνειρα. Θέλουμε τον κόσμο το πλάι μας να φωνάζουν από το πρώτο λεπτό κι ότι κι αν γίνει να είναι δίπλα μας, είτε είμαστε μπροστά στο σκορ είτε πίσω να φωνάζουν για εμάς».

Φωτογραφία: Ανδρέας Παπακωνσταντίνου
 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα