Εντόπισαν τα αμυντικά κενά της Λουκέρνης οι Μαρτίνς και Καρεμπέ

Εντόπισαν τα αμυντικά κενά της Λουκέρνης οι Μαρτίνς και Καρεμπέ

Δημήτρης Τομαράς
Εντόπισαν τα αμυντικά κενά της Λουκέρνης οι Μαρτίνς και Καρεμπέ

bet365

Η Λουκέρνη προηγήθηκε στην έδρα της Τουν αλλά έχασε με σκορ 2-1 παίζοντας με σχήμα 4-2-3-1. Είδαν από κοντά το ματς και τα αμυντικά θέματα Καρεμπέ και Μαρτίνς.

Η Λουκέρνη, προσεχής αντίπαλος του Ολυμπιακού, είχε αρχικό βασικό σχηματισμό το 4-2-3-1. Ο Σάλβι ο κίπερ, τα δύο ακραία μπακ οι Σβέγκλερ και Φέκα και κέντρο άμυνας με Κουστόντιο και Σμιντ. Στον άξονα οι Βόκα και Ούγκρινιτς, επιτελικός ο Ροντρίγκες, άκρα με Σνέουλι και Βάργκας και φορ τον Σουρπφ. Η Λουκέρνη βρέθηκε να προηγείται 1-0 για να χάσει εν τέλει το εκτός έδρας ματς με την Τουν με 2-1. Μάλιστα η Τουν της γύρισε το ματς αρκετά εύκολα δείχνοντας τα προβλήματα της Λουκέρνης στα μετόπισθεν και ενώ οι γηπεδούχοι είχαν και δοκάρι. Γενικά το β' μέρος ήταν δύσκολο για την Λουκέρνη.

Οι Μαρτίνς και Καρεμπέ είδαν από κοντά την αναμέτρηση, εστιάζοντας κυρίως τα αμυντικά θέματα αλλά και τα όποια προβλήματα του άξονα προκειμένου ο Ολυμπιακός να ετοιμαστεί κατάλληλα για το που θα... χτυπήσει. Η Λουκέρνη έχει και άλλο επίσημο ματς πριν τους Πειραιώτες και είναι πολύ πιθανό οι ερυθρόλευκοι να έχουν παρουσία και σε αυτό. Φυσικά εννοείται πως και η Λουκέρνη μπορεί να στείλει απεσταλμένο στο ματς με την Λεγανές, φιλικό του Ολυμπιακού την 1η Αυγούστου στο φαληρικό γήπεδο.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα