Μποροβήλος: «Στο μυαλό μας μόνο η Χιμπέρνιαν»

Gazzetta team
Μποροβήλος: «Στο μυαλό μας μόνο η Χιμπέρνιαν»

bet365

Ο Αστέρας Τρίπολης σε περίπτωση που προκριθεί επί της Χιμπέρνιαν κληρώθηκε να αντιμετωπίσει μια εκ των Μόλντε, Λάτσι στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa league με τον Γιώργο Μποροβήλο να τονίζει πως το μυαλό όλων είναι στα ματς με τους Σκωτσέζους.

Ο πρόεδρος του Αστέρα Τρίπολης βρέθηκε στη Νιόν στην σημερινή κλήρωση της 3ης προκριματικής φάσης του Europa League, με τους Αρκάδες να καλούνται να αντιμετωπίσουν το νικητή του Μόλντε-Λάτσι, αν φυσικά οι ίδιοι περάσουν το εμπόδιο της Χιμπέρνιαν.

Οι Σκωτσέζοι είναι αυτή την στιγμή οι μόνοι που σκέφτονται στην ομάδα της Τρίπολης, όπως ανέφερε και ο Γιώργος Μποροβήλος τονίζοντας τα εξής: «Η σημερινή κλήρωση του Europa League έχει χαρακτήρα διαδικαστικό. Ωστόσο για την ομάδα μας αυτή τη στιγμή υπάρχει μόνο η Hibernian. Μας περιμένουν δύο πολύ δύσκολοι αγώνες με την ομάδα από την Σκωτία και μέχρι τις 2 Αυγούστου δεν μπορούμε να έχουμε τίποτα άλλο στο μυαλό μας, παρά μόνο το πως θα μπορέσουμε να προκριθούμε. Είμαι αισιόδοξος και έχω πίστη στον προπονητή και στους ποδοσφαιριστές πως θα έρθει η ώρα που θα πρέπει να μιλήσουμε για τον επόμενο αντίπαλο».

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα