Οι πιθανοί αντίπαλοι των ελληνικών ομάδων στο Europa League (pics)

Θοδωρής Βασίλης
Οι πιθανοί αντίπαλοι των ελληνικών ομάδων στο Europa League (pics)

bet365

Πριν από λίγο έγιναν γνωστά τα γκρουπ με τους πιθανούς αντιπάλους των ελληνικών ομάδων στην κλήρωση του Europa League (15:00).

Ολυμπιακός, Ατρόμητος, Αστέρας Τρίπολης, αλλά και ΠΑΟΚ (εφόσον δεν ξεπεράσει το εμπόδιο της Βασιλείας), θα μπουν το μεσημέρι στην κλήρωση του Europa League.

Με μια πρώτη ματιά, αν δει κανείς τους αντιπάλους του Ολυμπιακού, είναι του χεριού του με την Ρέιντζερς του Στήβεν Τζέραρντ να ξεχωρίζει.

0% Γκανιότα* & Αποκλειστικά Ειδικά Στοιχήματα στη Novibet * Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» σε επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξη''.

Από την πλευρά του ο Αστέρας Τρίπολης εφόσον αποκλείσει την Χιμπέρνιαν θα έχει αντιπάλους για όλα τα γούστα αφού μπορεί να κληρωθεί με το μεγαθήριο που λέγεται Σεβίλλη αλλά και με ομάδες που μπορεί να τις ξεπεράσει όπως υτο ζευγάρι Μόλντε -Λάτσι και Ρούνταρ - Στεάουα.

Ίδια κατάσταση και στον Ατρόμητο ο οποίος έχει περισσότερους δύσκολους αντιπάλους όπως η Μπεσίκτας και η Λειψία αλλά και στα μέτρα του όιπως είναι το ζευγάρι Ζελέζνιτσαρ η Απόλλων Λεμεσού.

Τέλος, ο ΠΑΟΚ στην απευκταία περίπτωση που αποκλειστεί από την Βασιλεία, θα αντιμετωπίσει ομάδες του χεριού αφού καμία από αυτές δεν φοβίζει.

Δείτε τους πιθανούς αντιπάλους:

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα