Ίσως η μεγάλη ευκαιρία του Νάτσου...

Ίσως η μεγάλη ευκαιρία του Νάτσου...

Νίκος Μαρούδας
Ίσως η μεγάλη ευκαιρία του Νάτσου...

bet365

Ο Ατρόμητος βγήκε... λαβωμένος από το τελευταίο φιλικό κόντρα στην ΑΕΚ, καθώς έχασε τον Σάκιτς, με τον Νταμίρ Κάναντι να πονοκεφαλιάζει μιας και ο Κιβρακίδης δεν είναι απόλυτα έτοιμος. Κάπου εκεί εμφανίζεται και ο Σπύρος Νάτσος και η μεγάλη ευκαιρία που, ίσως, να του παρουσιάζεται!

Παραδοσιακά όλα τα φιλικά κρύβουν... παγίδες για κάθε ομάδα. Πόσο μάλλον εκείνο το οποίο θεωρείται πρόβα πριν από ένα κρίσιμο παιχνίδι. Τέτοιο ήταν αυτό του Σαββάτου για τον Ατρόμητο και τελικά δεν πήγαν όλα ρόδινα για τον προπονητή του. Προς το τέλος της αναμέτρησης, ο Μπογέ πάτησε τον Σάκιτς με τον Αυστριακό μπακ να αποχωρεί από το παιχνίδι τραυματίας και με ένα μεγάλο σχίσιμο στο καλάμι.

Αμέσως έγινε αντιληπτό πως ο ποδοσφαιριστής θα απουσιάσει σίγουρα από το πρώτο παιχνίδι με την Ντινάμο Μπρεστ και γι' αυτό ήρθαν και τα έντονα παράπονα από τον πάγκο της ομάδας, μιας και ο Σιδηρόπουλος σε αυτό το μαρκάρισμα δεν έδωσε καν φάουλ. Τα πράγματα έγιναν ακόμα χειρότερα για τον Ατρόμητο, καθώς ουσιαστικά ο Κάναντι δεν έχει κανένα από τα δύο του δεξιά μπακ απολύτως έτοιμα για το παιχνίδι της Πέμπτης.

Αυτό γιατί, ο Κυριάκος Κιβρακίδης, ταλαιπωρείται από τραυματισμό στον αστράγαλο από το δεύτερο φιλικό που έδωσε η ομάδα στην Αυστρία. Η κατάστασή του μπορεί να είναι καλύτερη πλέον, αλλά σίγουρα δεν είναι 100% έτοιμος και φυσικά είναι πίσω σε αγωνιστικό ρυθμό, έχοντας παίξει μόλις ένα φιλικό. Το Σάββατο κόντρα στην ΑΕΚ, αποφασίστηκε να προφυλαχτεί και για τον λόγο αυτό δεν βρέθηκε καν στην αποστολή, ωστόσο σίγουρα θα είναι σε αυτή για το Μπρεστ.

Το μόνο που απομένει να μάθουμε είναι αν είναι σε θέση να ξεκινήσει το παιχνίδι, κάτι που το ξέρει ο Κάναντι και μόνο. Ίσως η επιλογή του να δώσει φανέλα βασικού στο δεξί άκρο της άμυνας στο φιλικό με την ΑΕΚ στον Νάτσο, να ήταν... προφητική! Ο νεαρός άσος του Ατρόμητου, αγωνίστηκε και τα 90 λεπτά σε αυτή τη θέση και γενικά ο Αυστριακός τεχνικός δείχνει να τον υπολογίζει καθαρά για εκεί και όχι για τον άξονα που είναι η φυσική του θέση.

Ο Νάτσος, ήταν αρκετά θετικός σε όλο το παιχνίδι με την ΑΕΚ. Έδειξε να έχει την θέση, δεν προβληματίστηκε ιδιαιτέρως από τα αντίπαλα εξτρέμ και δεν έψαξε το κάτι παραπάνω. Ήταν αφοσιωμένος στα αμυντικά του καθήκοντα και δεν έψαξε κάποια προώθηση, όπως θα έκαναν οι Σάκιτς και Κιβρακίδης. Αυτή τη στιγμή ο 20χρονος είναι ο μόνος ποδοσφαιριστής που έχει ο Κάναντι στο ρόστερ, μπορεί να αγωνιστεί στα δεξιά της άμυνας και είναι απολύτως έτοιμος.

Έτσι, ίσως την Πέμπτη έχει την μεγάλη του ευκαιρία για να δει τον εαυτό του να έχει πλέον ακόμα πιο ενεργό ρόλο στο ρόστερ της ομάδας. Εφόσον του δοθεί φανέλα βασικού κόντρα στην Ντινάμο, γιατί η αλήθεια είναι πως πιθανότερο σενάριο είναι να ξεκινήσει ο Κιβρακίδης, θα έχει την τεράστια ευκαιρία να δείξει στον προπονητή του πως μπορεί να υπολογίζει πραγματικά σε εκείνον. Γνωρίζει κι ο ίδιος πως εφόσον γίνει αυτό, θα είναι ένα παιχνίδι στο οποίο θα πρέπει να είναι θετικός και να αρπάξει την όποια ευκαιρία του δοθεί από τα μαλλιά. Εύκολο δεν θα είναι, αλλά ο Νάτσος θα έχει πλέον τα πάντα στα χέρια του για να διεκδικήσει έναν πιο ενεργό ρόλο στο ρόστερ της νέας σεζόν.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα