Χωρίς Σάκιτς με Μπρεστ ο Ατρόμητος

Χωρίς Σάκιτς με Μπρεστ ο Ατρόμητος

Νίκος Μαρούδας
Χωρίς Σάκιτς με Μπρεστ ο Ατρόμητος

bet365

Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής για τους «κυανόλευκους» με τον Κάναντι να ψάχνει λύση για το δεξιό άκρο της άμυνας για το ματς της ερχόμενης Πέμπτης στην Λευκορωσία!

Είναι η... κατάρα των φιλικών. Πόσω μάλλον των φιλικών που θεωρούνται «πρόβες» πριν από σημαντικά παιχνίδια. Οπως για παράδειγμα αυτό του Ατρομήτου με την ΑΕΚ λίγα 24ωρα πριν το παιχνίδι με τη Ντιναμό Μπρεστ. Και η ατυχία (ή ο Μπογέ) χτύπησε τον Σάκιτς. Σε μία φάση προς το τέλος του αγώνα το νέο μεταγραφικό απόκτημα άθελά του συγκρούστηκε με τον δεξιό μπακ του Ατρομήτου με αποτέλεσμα να βγει τραυματίας από το ματς και όπως όλα δείχνουν δεν θα είναι στην διάθεση του Κάναντι.

Το πρόβλημα του Ατρομήτου μεγαλώνει αν αναλογιστεί κανείς πως ούτε ο Κιβρακίδης είναι έτοιμος μιας και προσπαθεί να επανέλθει από τον δικό του τραυματισμό. Ετσι οι λύσεις του Κάναντι για το δεξιό άκρο της άμυνας για την Πέμπτη στην Λευκορωσία είναι δύο. Η Νάτσος ή ο Κιβρακίδης ανάλογα τον βαθμό της ετοιμότητάς του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα