Η Molten επίσημος προμηθευτής της μπάλας του Europa League

Gazzetta team
Η Molten επίσημος προμηθευτής της μπάλας του Europa League

bet365

p.p1 {margin: 3.7px 0.0px 0.0px 70.8px; font: 10.5px Arial} Η Molten Corporation, θα προμηθεύσει την επίσημη μπάλα αγώνων για το UEFA Europa League 2018-19.

Η εταιρία ήρθε σε συμφωνία με την ευρωπαϊκή ομοσπονδία και για πρώτη φορά η Molten θα σχεδιάσει και θα προσφέρει τη μπάλα της διοργάνωσης για το UEFA Europa League από τη φάση των ομίλων.

Η επίσημη μπάλα του UEFA Europa League 2018-19 αποτελεί εξέλιξη της κορυφαίας ποδοσφαιρικής μπάλας της Molten, την Vantaggio 5000.

Όπως ενημερώνει η εταιρία, χρησιμοποιώντας την τεχνολογία θερμικής συγκόλλησης, επιτυγχάνει να διατηρεί στο σχήμα της μπάλας και να ελαχιστοποιεί την απορρόφηση νερού, δίνοντας τη δυνατότητα στους παίκτες να αγωνιστούν σε οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες.

Παράλληλα, τα μικρά λακκάκια στην επιφάνεια της μπάλας, όπως προέκυψε από τον σχεδιασμό, μειώνουν τον στροβιλισμό γύρω από την μπάλα, ενώ βρίσκεται σε πτήση, βελτιστοποιώντας τον έλεγχό της.

Τέλος, δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στο εμπορικό σήμα της UEFA, «energy wave», η Molten δημιούργησε ένα αποκλειστικό σχέδιο για την επίσημη μπάλα του αγώνα.

Υπενθυμίζεται πως η διοργάνωση ξεκινάει από τη φάση των ομίλων στις 20 Σεπτεμβρίου 2018 και ολοκληρώνεται στις 29 Μαΐου 2019 με τον τελικό, που θα διεξαχθεί στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα