Μιλέφσκι: «Ο Μαραντόνα ζήτησε να αποκλείσουμε τον Ατρόμητο»

Μιλέφσκι: «Ο Μαραντόνα ζήτησε να αποκλείσουμε τον Ατρόμητο»

Μιλέφσκι: «Ο Μαραντόνα ζήτησε να αποκλείσουμε τον Ατρόμητο»

bet365

Ο Ουκρανός επιθετικός της Ντινάμο Μπρεστ, Αρτέμ Μιλέφσκι μετέφερε τις εντυπώσεις του από την πρώτη συνάντηση των συμπαικτών του με τον Ντιέγκο Μαραντόνα τονίζοντας πως ο «Ντιεγκίτο» ζήτησε πρόκριση επί του Ατρομήτου!

Ο κορυφαίος, κατά πολλούς ποδοσφαιριστής όλων των εποχών πραγματοποίησε το πρώτο του ταξίδι στη Λευκορώσια ως πρόεδρος της Ντιναμό Μπρεστ προκειμένου να γνωρίσει εκ του σύννεγγυς τους ποδοσφαιριστές του συλλόγου, ενώ παραχώρησε και συνέντευξη Τύπου, όπου αναφέρθηκε στα νέα καθήκοντα του ως πρόεδρος της ομάδας.

Επιστροφή* πονταρίσματος στον αγώνα Ρόζενμποργκ - Βαλούρ, αν καταλογιστούν τουλάχιστον τρεις κίτρινες στην αναμέτρηση! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Ο Ουκρανός διεθνής, Αρτέμ Μίλεφσκι μίλησε για την συνάντηση του με τον Ντιέγκο Μαραντόνα, ενώ αποκάλυψε τι είπε ο «Πίμπε Ντ' Όρο» για τα ματς με τον Ατρόμητο στον Β΄ Προκριματικό Γύρο του Europa League.

«Υπήρχε μεγάλη ευφορία από τον κόσμο που ήθελα να δει από κοντά αυτό τον θρύλο του ποδοσφαίρου. Στα αποδυτήρια τα συναισθήματα ήταν έντονα. Ζήτησε από τους νέους παίκτες να ακούν τους πιο έμπειρους και να τα δίνουν όλα για την ομάδα. Μας είπε να κάνουμε το παν για να αποκλείσουμε τον Ατρόμητο στο Europa League», τόνισε ο πρώην άσος της Ντιναμό Κιέβου στους εκπροσώπους του Τύπου προσθέτοντας:

«Η παρουσία του Μαραντόνα αποτελεί από μόνη της πηγή έμπνευσης για όλους μας. Για μένα είναι ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής του κόσμου».

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα