Πάει στη Λευκορωσία ο Μαραντόνα (vid)

Πάει στη Λευκορωσία ο Μαραντόνα (vid)

Νίκος Μαρούδας
Πάει στη Λευκορωσία ο Μαραντόνα (vid)

bet365

Βαλίτσες για την Λευκορωσία ετοιμάζει ο Ντιέγκο Μαραντόνα, ο οποίος στις 16 Ιουλίου θα βρεθεί στο Μπρεστ για να αναλάβει τα καθήκοντά του στην Ντινάμο. Πιθανότατα θα είναι και στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο δέκα μέρες αργότερα.

Cash Out* - πάρε τον απόλυτο έλεγχο των στοιχημάτων σου! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Η Αργεντινή αποκλείστηκε από το Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας κι αυτό δίνει πλέον την ευκαιρία στον Ντιέγκο Μαραντόνα να βρεθεί για πρώτη φορά από την μέρα που ανέλαβε ως πρόεδρος στο Μπρεστ. Εκεί, αναμένεται να έχει επαφή με τους ποδοσφαιριστές (σ.σ. τουλάχιστον αυτό γνωρίζουν οι ίδιοι οι παίκτες) και φυσικά θα παρακολουθήσει την αναμέτρηση της ομάδας του με αντίπαλο την Σαχτιόρ Σόλιγκορσκ.

Την είδηση αυτή, έκανε γνωστή ο ίδιος μέσω βίντεο το οποίο ανέβηκε στην επίσημη σελίδα της Ντινάμο στο οποίο ο θρύλος της Αργεντινής λέει: «Γεια σας, σας μιλάει ο Ντιέγκο Μαραντόνα. Θα είμαι μαζί με όλους εσάς στη Λευκορωσία στις 16 Ιουλίου και θα έχω συνάντηση με τον πρόεδρο κύριο Λουκασένκο. Θα ήθελα να ζήσω και να εργαστώ στη Λυεκορωσία».

Από αυτό το μήνυμα φαίνεται πως ο Μαραντόνα θα μεταβεί στο Μπρεστ όχι για... τουρισμό, αλλά για να αναλάβει πραγματικά πρόεδρος στην ομάδα. Αν γίνει αυτό, η λογική λέει πως ο θρύλος του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, θα δώσει το παρών και στην πρώτη αναμέτρηση της Ντινάμο Μπρεστ με τον Ατρόμητο για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa League στις 26/7. Όλα αυτά πλέον απομένει να τα δούμε να γίνονται πράξη, γιατί δεν είναι λίγοι εκείνοι που υποστηρίζουν πως η κίνηση της Ντινάμο με τον Μαραντόνα έχει γίνει μόνο για λόγους μάρκετινγκ...

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα