«Δύσκολα ο Μαραντόνα στην Αθήνα»

«Δύσκολα ο Μαραντόνα στην Αθήνα»

«Δύσκολα ο Μαραντόνα στην Αθήνα»

bet365

Ο Λευκορώσος ρεπόρτερ Αρτέμ Φάντο ισχυρίστηκε μιλώντας στο gazzetta.gr πως είναι πολύ δύσκολο να ταξιδέψει ο Ντιέγκο Μαραντόνα στην Αθήνα για την ρεβάνς της Ντιναμό Μπρεστ με τον Ατρόμητο.

Το χέρι του Θεού; Ποτέ ξανά! Money Back* σε VAR αποφάσεις (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Η κλήρωση της Ντιναμό Μπρεστ κόντρα στον Ατρόμητο στο πλαίσιο του B΄ Προκριματικού Γύρου του Europa League φούντωσε τις φήμες περί άφιξης του Ντιέγκο Μαραντόνα για την επαναληπτική αναμέτρηση στο Περιστέρι (2/8).

Ο θρυλικός «Ντιεγκίτο» ανέλαβε πριν από περίπου ένα μήνα καθήκοντα προέδρου, ωστόσο ακόμη δεν έχει κάνει την εμφάνιση του στο Μπρεστ.

Πρόκειται περισσότερο για μια κίνηση εντυπωσιασμού και μάρκετινγκ που προσβλέπει σε μεγαλύτερη δημοσιότητα προς όφελος της Ντιναμό Μπρεστ.

Άλλωστε στη νέα τάξη πραγμάτων, ο σύλλογος καθοδηγείται από τον Λιβανέζο, Πολ Νταχέρ, ο οποίος δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στο Ντουμπάι.

Ο Λευκορώσος δημοσιογράφος, Αρτέμ Φάντο μίλησε στο gazzetta.gr για το ενδεχόμενο ο Ντιέγκο Μαραντόνα να ακολουθήσει την αποστολή της Ντιναμό Μπρεστ στην Αθήνα.

«Ο Μαραντόνα έχει αναλάβει την προεδρία της Ντιναμό Μπρεστ και έχει συγκεκριμένες αρμοδιότητες. Πρόκειται για μια κίνηση του συλλόγου που αφορά περισσότερο την εικόνα και το πρεστίζ της.

Πιστεύω πως ο Ντιέγκο Μαραντόνα δεν θα έχει τόσο ενεργό ρόλο στην ομάδα. Στην παρούσα φάση βρίσκεται στη Ρωσία ως σχολιαστής του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Μετά το Μουντιάλ θα έρθει στη Λευκορωσία, αλλά θεωρώ δύσκολο να ακολουθήσει την αποστολή της Ντιναμό Μπρεστ σε εκτός έδρας παιχνίδι, λόγω των υποχρεώσεων του».



Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα