Κάναντι: «Οι πιθανότητες είναι 50-50»

Κάναντι: «Οι πιθανότητες είναι 50-50»

Gazzetta team
Κάναντι: «Οι πιθανότητες είναι 50-50»

bet365

Χαμηλούς τόνους κράτησε ο Νταμίρ Κάναντι αναφερόμενος στην κλήρωση για τον δεύτερο προκριματικό του Europa League που φέρνει απέναντι στον Ατρόμητο της Ντιναμό Μπρεστ του Ντιέγκο Μαραντόνα.

Για παιχνίδι επιπέδου και στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας επιβιβαστείτε στη Sportingbet. SportingBet.gr Όχι τυχαία επιλογή. (21+)

Την Ντιναμό Μπρεστ από την Λευκορωσία έφερε απέναντι στον Ατρόμητο η κληρωτίδα για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa League, με τον τεχνικό των... κυανόλευκων Νταμίρ Κάναντι να κρατά χαμηλούς τόνους αναφέροντας στον λογαριασμό του στο Facebook: «Ο αντίπαλος μας για τον δεύτερο προκριματικό γύρο στο UEFA Europa League είναι η Ντιναμό Μπρεστ από την Λευκορωσία. Πιστεύω πως οι πιθανότητες είναι 50-50 και πως μπορούμε να περιμένουμε παιχνίδια με ενδιαφέρον. Προσωπικά ανυπομονώ να συναντηθώ και πάλι με τον Αντρέι Λεμπέντεφ της Ντιναμό, τον οποίο είχα παίκτη στην Λουστενάου».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα